مطالعه آمار جستجو های گوگل، به شما در درک رفتار کاربر و روند جستجوی اینترنتی و همچنین نحوه بهینه سازی وب سایت خود برای استفاده بیشتر از منابع کمک می کند. همچنین، اگر به دنبال حقایقی سریع، در مورد آمار جستجوی گوگل هستید، این اطلاعات می توانند، جالب باشند.

همه ما مدام کنجکاو هستیم. به همین دلیل است که موتور های جستجو، وجود دارند: برای سهولت زندگی ما و رفع تشنگی بی پایان ما برای اطلاعات. به لطف موتور های جستجو، ما اطلاعات بسیار زیادی را با لمس یک دکمه در اختیار داریم. تصور اینکه زندگی قبل از چنین دسترسی آسان به اطلاعات چگونه بود، دشوار است.

همچنین بخوانید

بنابراین بیایید با ده آمار جستجو برتر گوگل، که باید برای سال 2021 بدانید شروع کنیم:

1- گوگل، پربازدید ترین وب سایت است

تعجبی ندارد که گوگل پربازدید ترین وب سایت است. برای قرار دادن شماره روی آن، گوگل امسال 62/19 میلیارد بار بازدید داشته است.

میلیارد ها کاربر روزانه برای انجام جستجو های روزانه خود به گوگل متکی هستند. اما، گوگل علاوه بر اینکه یک موتور جستجو است، خدمات دیگری نیز ارائه می دهد. این خدمات شامل سرویس email و همچنین Google news، Google shopping و همچنین به عنوان یک پلتفرم ویدیو و تصویر نیز می شود.

واقعیت جالب دیگر این است که حدود 7.2 درصد از این ترافیک از افرادی ناشی می شود که عبارت Google را در گوگل، جستجو می کنند.

2- گوگل بر بازار موتور های جستجو تسلط دارد

با توجه به اینکه گوگل پربازدید ترین وب سایت جهان است، این آمار ها برای شما چندان شگفت آور نخواهد بود. گوگل بر بازار موتور های جستجو تسلط دارد. در حقیقت، تا ژوئیه 2019، گوگل 92.18 درصد از سهم بازار را در اختیار داشته است.

برای پیش بینی این آمار، بیایید سهم بازار موتور های جستجو گوگل را با دیگر موتور های جستجوی محبوب موجود، مقایسه کنیم. بینگ 2.32 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد، یاهو( Yahoo)، 1.6 درصد از کل بازار را در اختیار دارد و بایدو و Yandex، هر دو با هم، کمتر از یک درصد از کل سهم بازار را در اختیار دارند.

از زمان آغاز کارِ جستجو گوگل در سال 1997، سایر موتور های جستجو با تلاش بسیار زیادی برای رسیدن به همان سطح گوگل روبرو شده اند. طی یک دهه گذشته، گوگل سهم بالایی از بازار موتور های جستجو را حفظ کرده است و بیشتر درآمد خود را از طریق تبلیغات به دست می آورد. اما در طول زمان، Google خدمات خود را به نامه(mail)، ابزار های بهره وری، دستگاه های تلفن همراه و سایر مشاغل نیز گسترش داده است. این ترکیب همچنین باعث شده است که گوگل یکی از بالاترین درآمد شرکت های فناوری در سال 2018 را کسب کند.

3- روزانه چند جستجو در گوگل انجام می شود؟

بنابراین، همه ما در مورد این آمار جستجو، کنجکاو بوده ایم. ما می دانیم که روزانه جستجو های زیادی در گوگل انجام می شود، اما دقیقاً چند مورد؟ گوگل روزانه بیش از 3.5 میلیارد جستجو انجام می دهد.

اگر این آمار را تجزیه کنید، به این معنی است که گوگل به طور متوسط در هر ثانیه بیش از 40،000 جستجو را پردازش می کند. بیایید نگاهی به نحوه پیشرفت جستجو های Google در سال بیندازیم. در سال 1998، گوگل روزانه بیش از 10 هزار درخواست جستجو را پردازش می کرد. در مقایسه، تا پایان سال 2006، همان مقدار جستجو توسط گوگل در یک ثانیه پردازش می شود. بنابراین، در کمتر از یک دهه، گوگل به بخش جدایی ناپذیری از زندگی روزمره جستجوگران در سراسر جهان تبدیل شد.

نرخ رشد جستجو های گوگل در دهه اول قرن 21 بسیار افزایش یافت، اما در سال های 2009 و 2010 شروع به کاهش کرد و در حال حاضر حدود ده درصد در سال تخمین زده می شود.

4- کاربرد Google Lens

گوگل به عنوان پادشاه موتور های جستجو، انجام پرس و جو ها را برای کاربران خود بسیار آسان کرده است.

جستجو های Google، نه تنها از طریق کانال های معمولی مانند مرورگر های دسکتاپ و تلفن همراه انجام می شود، بلکه کاربران در حال بررسی گزینه های جدید تر مانند Google Lens هستند.

Google Lens که در سال 2017 راه اندازی شد، برنامه ای است که از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی پشتیبانی می کند. این به کاربران کمک می کند تا اشیاء را از طریق دوربین گوشی های هوشمند خود شناسایی کنند. تنها کاری که باید انجام دهند این است که با دوربین خود از شیء مورد نظر عکس بگیرند و از دستیار Google بپرسند که این چیست(؟).

ویژگی های آن نیز دائماً به روز می شود. کمی بیشتر از یک سال پس از راه اندازی، Google Lens توانست حداکثر یک میلیارد “مورد” مختلف را تشخیص دهد. با همه آنچه ارائه می دهد، مطمئناً جذابیت خود را ثابت می کند. تا به امروز، بیش از یک میلیارد سؤال از آن پرسیده شده است.

علاوه بر این، عملکرد جستجوی آن فقط به تصاویر محدود نمی شود. Google Lens همچنین به ترجمه متن کمک می کند، بیش از 100 زبان را پشتیبانی می کند و توانایی خواندن متن با صدای بلند را دارد، مورد دوم به ویژه برای کاربرانی که در خواندن متون کوچک مشکل دارند، مفید است.

5- تعداد جستجو های گوگل در تلفن همراه

آمار جستجو گول در تلفن همراه، به چه صورت است؟

با محبوبیت تلفن همراه تقریباً در همه جا، جستجو گوگل نیز از این قاعده مستثنی نیست. تلفن همراه برای اولین بار حتی در گوگل، اول است. وقتی نگاهی به تعداد آمار جستجو های گوگل بر اساس تلفن همراه می اندازیم، 63 درصد از ترافیک جستجوی ارگانیک گوگل در ایالات متحده از تلفن های همراه، ناشی می شود.

از سه ماه پایانی سال 2013، جستجو های تلفن همراه در گوگل در ایالات متحده افزایش یافته است. هنگام مقایسه انواع جستجو ها در دستگاه های مختلف، کاربران تبلت یا تلفن های هوشمند، به احتمال زیاد جستجو های محلی را انجام می دهند و به دنبال پاسخ به پرسش خاصی هستند که به احتمال زیاد بر اساس موقعیت مکانی است. جستجو هایی که با استفاده از دستگاه های تلفن همراه انجام می شود، معمولاً با در نظر گرفتن نتایج پیچیده تری انجام می شود، که می تواند شامل حقایق سریع باشد، نه یادگیری موضوعات پیچیده.

6- بیشترین جستجو در گوگل چیست؟

بنابراین، در حال حاضر ما می دانیم که افراد زیاد در گوگل جستجو می کنند، اما بیشترین جستجو در گوگل چیست؟ تا اکتبر 2019، فیس بوک بیشترین کلمه کلیدی جستجو شده در Google بود.

دومین عبارت جستجو شده “یوتیوب” و سومین عبارت “آمازون” است. سه عبارت جستجوی برتر در گوگل، همه دارای حجم جستجویی بیش از 100 میلیون جستجو در یک ماه هستند. آمار این حجم جستجو در گوگل، نشان می دهد که یک کلمه کلیدی در ماه چند بار جستجو می شود. اما از آنجا که تقاضای جستجو در بسیاری از کلمات کلیدی از یک ماه به ماه دیگر متغیر است، این عدد به عنوان میانگین سالانه محاسبه می شود.

7- چقدر از جستجوی گوگل استفاده می کنیم؟

حتی بدون توجه به این آمار، می دانیم که واقعاً به گوگل، وابسته هستیم. چندین بار در روز، ما به Google مراجعه می کنیم تا سوالاتمان را، برای ما حل کند. به طور دقیق، 84 درصد از پاسخ دهندگان، بیش از 3 بار در روز یا بیشتر از گوگل استفاده می کنند.

جستجو گوگل در چند سال گذشته تغییرات زیادی را شاهد بوده است. گوگل همچنین بسیاری از اجزای جدید را در نتایج جستجوی معمولی، که یک دهه پیش به دست آورده بودیم، معرفی کرده است. با بروز رسانی، بسیاری از جستجو های سریع به لطف قطعات ویژه یا پنل های دانش گوگل، حتی سریع تر پاسخ داده می شوند.

8- تقریباً نیمی از جستجو های محصولات در گوگل شروع می شود

46 درصد جستجو های محصولات در گوگل آغاز می شود. با آخرین داده ها، “آمازون” در جستجوی محصولات از گوگل پیشی می گیرد و 54 درصد جستجو ها در آمازون شروع می شود. گزارش Jumpshot به ما نشان می دهد که آمازون و گوگل از سال 2015 به 2018 از نظر پلتفرم، ترجیحی برای شروع جستجوی محصول توسط کاربران داده اند.

این امر می تواند برای بازاریابانی که سعی در درک خریدار و نحوه آسان کردن زندگی مشتریان خود دارند، واقعاً مفید باشد. دانستن اینکه جستجو های محصول از کجا شروع می شود می تواند به بازاریابان کمک می کند تا تاثیر بالقوه خود را در مراحل مختلف خریدِ مشتری، بدانند. این که آیا بازاریابان سعی می کنند به صورت ارگانیک رتبه بندی کنند یا تبلیغات مؤثر Google را اجرا کنند، این می تواند مفید باشد تا اطمینان حاصل شود که آن ها اطلاعات درستی را در اختیار جستجوگران قرار می دهند تا به آن ها در تصمیم گیری درست در خرید کمک کنند.

9- اهمیت اولین صفحه SERP

اگر به دنبال چیزی در گوگل هستید، به احتمال زیاد در صفحه اول خواهید ماند. در حقیقت، 90 درصد از پاسخ دهندگان نظرسنجی گفتند که به احتمال زیاد بر روی اولین مجموعه نتایج کلیک می کنند. به احتمال زیاد، اگر نتوانید نتایج مورد نظر خود را در صفحه اول پیدا کنید، در نهایت به جای اینکه به صفحه دوم نگاه کنید، درخواست خود را تغییر دهید.

همان نظرسنجی همچنین نشان داد که 60 درصد از کاربران تلفن همراه “به احتمال زیاد” روی دو یا سه نتیجه جستجوی اولیه ای که مشاهده کردند کلیک می کنند. این امر به طور فزاینده ای بر این واقعیت تأکید می کند که رتبه بندی ارگانیک اهمیت دارد.

مهمترین دلیلی که می خواهید رتبه بالاتری داشته باشید، افزایش دید خود برای کاربران است. به خصوص اگر صاحب یک کسب و کار هستید، باید تلاش کنید که در صفحه اول Google SERPs باشید. با پایین رفتن از صفحه اول گوگل، دید خود را به شدت کاهش می دهید.

10- نتایج جستجو های ارگانیک

آمار جستجو ارگانیگ گوگل

جستجوی ارگانیک، 23 درصد از کل بازدید های سایت را در سه ماهه دوم، انجام داده است. این گزارش به ما نشان می دهد که جستجوی ارگانیک در سه ماهه دوم سال 2019 نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. آمار بازدید های جستجو ارگانیک گوگل، در همه دستگاه ها کاهش یافته است، اما این روند بیشترین میزان را در تلفن های همراه، در پیش دارد.

دلیل اصلی این کاهش در جستجو های ارگانیک، می تواند رشد جستجوی پولی و بازدید مستقیم از سایت باشد. این بدان معنا نیست که نتایج جستجوی ارگانیک دیگر مهم نیستند، اما منابع دیگر، در معرض دید هستند. اگر نتایج خود را برای ارائه راه حلی برای درخواست کاربر خاص ارائه دهید، به احتمال زیاد مشتری جدیدی به دست خواهید آورد.

خلاصه: آمار جستجو گوگل 2021

  1. گوگل امسال 62.19 میلیارد بار، بازدید داشته است.
  2. گوگل تا جولای 2019 92.18 درصد از سهم بازار را در اختیار داشته است.
  3. گوگل بیش از 3.5 میلیارد جستجو در روز انجام می دهد.
  4. بیش از یک میلیارد سوال در Google Lens پرسیده شده است.
  5. 63 درصد از ترافیک جستجوی ارگانیک گوگل در ایالات متحده، از دستگاه های تلفن همراه ناشی شده است.
  6. فیس بوک بیشترین کلمه کلیدی جستجو شده در گوگل بود.
  7. 84 درصد از پاسخ دهندگان بیش از 3 بار در روز یا بیشتر از Google استفاده می کنند.
  8. 46 درصد جستجو های محصولات، در گوگل آغاز می شود.
  9. 90 درصد از پاسخ دهندگان نظرسنجی گفتند که به احتمال زیاد روی اولین مجموعه نتایج کلیک می کنند.
  10. جستجوی ارگانیک 23 درصد از کل بازدید های سایت را ایجاد کرد.

نتیجه گیری: آمار جستجو گوگل

واضح است که گوگل همچنان بر بازار جستجو غالب است. اما این بدان معنا نیست که دیگر موتور های جستجو نباید نادیده گرفته شوند. موتور های جستجو مانند بینگ، بایدو و…، اهمیت خود را حفظ می کنند. به همین دلیل برای بازاریابان مهم است که سایر موتور های جستجو را در نظر داشته باشند تا بتوانند مخاطبان خاص را هدف قرار دهند. نه تنها این، بلکه سیستم عامل هایی مانند فیس بوک و آمازون نیز در طول این سال ها رشد خود را حفظ کرده اند. درک روند آمار جستجو گوگل، می تواند امکان باز شدن CTR و نرخ تبدیل را برای بازاریابان، ایجاد کند.

منبع: oberlo