گاهی اوقات ممکن است چندین سایت وردپرس ایجاد کنید، اما بعداً بخواهید آنها را با هم ادغام کنید. وردپرس دارای ابزارهای داخلی است و به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. در این مقاله قصد داریم نحوه ادغام صحیح دو سایت وردپرس بدون از دست رفتن سئو را به شما نشان دهیم.
چرا دو سایت وردپرس را با هم ادغام کنیم؟
دلایل زیادی برای ادغام دو یا چند سایت وردپرس با یکدیگر وجود دارد. ممکن است بخواهید با ترکیب وبلاگ های قدیمی خود یک وبلاگ جدید وردپرس ایجاد کنید تا بتوانید همه مطالب خود را در یک مکان داشته باشید.
دلیل دیگر می تواند این باشد که یکی از وبلاگ های شما اینقدر خوب عمل نمی کند و می خواهید محتوای آن را با یکی از وبلاگ های اصلی خود ادغام کنید.
اکثر کاربران، سایت های وردپرس را ادغام می کنند تا زمان کمتری را برای نصب جداگانه وردپرس صرف کنند. به جای اجرای بازاریابی، به روز رسانی و نگهداری نسخه پشتیبان از وردپرس از دو یا چند سایت، می توانید بر حفظ و توسعه تنها یک سایت وردپرس تمرکز کنید.
در ادامه نحوه ادغام سایت های وردپرس را خواهیم گفت.
چگونه محتوا را از سایت قدیمی وردپرس برون بری کنیم؟
به عنوان مثال فرض کنید شما دارای یک وب سایت به آدرس http://oldsite.ir هستید و می خواهید آن را با http://newsite.ir ادغام کنید.
نکته: backup گیری به طور کامل از هر دو وب سایت خود را فراموش نکنید. زیرا ممکن است مشکلی پیش بیاید و بخواهید به عقب برگردید. بنابراین انجام این کار ضروری و مفید است.
ابتدا باید به صفحه ابزارها (Tools) و برون بری (Export) در قسمت مدیریت سایت قدیمی خود مراجعه کنید. این سایتی است که می خواهید با سایت جدیدتر ادغام شود.
مطمئن شوید که گزینه ’All content’ (همه محتوا) را انتخاب کرده و سپس برای ادامه روی دکمه ‘Download Export File’ کلیک کنید.
وردپرس اکنون یک فایل XML تهیه کرده و آن را به مرورگر شما ارسال می کند. شما باید این فایل را در سیستم خود ذخیره کنید، زیرا در مرحله بعد به آن نیاز خواهید داشت.
این فایل شامل موارد زیر است:
- همه پست ها و صفحات وردپرس شما
- همه انواع پست سفارشی (در صورت وجود)
- همه دسته ها و برچسب ها و طبقه بندی های سفارشی (در صورت وجود).
بیشتر بخوانید: راهکار های بهبود UX (تجربه کاربر) برای افزایش بازدهی سایت
محتوا را در سایت جدید وردپرس خود ادغام کنید
اکنون که محتوا را از سایت قدیمی خود خارج کردید، وقت آن است که آن را با سایت جدید وردپرس خود ادغام کنید.
به قسمت مدیریت سایت مقصد (سایتی که می خواهید محتوا در آن ادغام شود) بروید و از قسمت ابزارها به صفحه درون ریزی (Import) بروید.
در این صفحه تمام ابزار های ورودی که می توانید در سایت وردپرس خود نصب و اجرا کنید فهرست شده است. به پایین صفحه اسکرول کنید و و روی لینک ‘Install now’ در وردپرس کلیک کنید.
پس از نصب ابزار ورودی وردپرس، برای ادامه باید روی لینک “اجرای درون ریز” کلیک کنید.
در مرحله بعد، از شما خواسته می شود فایل برون بری وردپرس را بارگذاری کنید.
شما باید روی دکمه “انتخاب فایل” کلیک کنید و سپس فایل XML را که قبلاً ذخیره کرده بودید انتخاب کنید.
برای ادامه روی دکمه “بارگذاری فایل و درون ریزی” کلیک کنید.
وردپرس اکنون فایل شما را بارگذاری کرده و آن را تجزیه و تحلیل می کند. پس از آن، شما را به صفحه تنظیمات ورودی هدایت می کند.
در این قسمت از شما خواسته می شود، نویسنده را تعیین کنید یا نویسنده جدیدی ایجاد کنید.
می توانید محتوای وارد شده را به یکی از کاربران سابق سایت اختصاص دهید یا نویسنده جدیدی ایجاد کنید.
در مرحله بعد، کادر زیر را برای وارد کردن ‘Import Attachments’ (پیوست های رسانه ای) از سایت قدیمی وردپرس خود در قسمت “وارد کردن پیوست ها” علامت بزنید.
اکنون می توانید بر روی دکمه Submit کلیک کنید تا آخرین مرحله ورودی اجرا شود.
وردپرس اکنون محتوا را از پرونده خروجی گرفته شما وارد کرده و آن را به سایت جدید وردپرس شما اضافه می کند. پس از اتمام، پیامی با عبارت “موفقیت آمیز” را مشاهده خواهید کرد.
تنظیمات تغییر مسیرها (Redirects)
پس از ادغام موفقیت آمیز محتوا از دو سایت وردپرس، مرحله بعدی تنظیم تغییر مسیرها است تا کاربرانی که از سایت قدیمی بازدید می کنند به طور خودکار به سایت وردپرس جدید هدایت شوند.
شما باید فایل htaccess. را در سایت قدیمی وردپرس ویرایش کنید.
می توانید فایل htaccess. را با اتصال به سایت وردپرس خود با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا با استفاده از ابزار مدیریت فایل در کنترل پنل هاست وردپرس خود ویرایش کنید. فایل htaccess. در پوشه اصلی وب سایت شما قرار دارد.
شما باید این کد را در بالای فایل htaccess. خود قرار دهید:
1: #Options +FollowSymLinks
2: RewriteEngine on
3: RewriteRule ^(.*)$ http://www.newsite.com/$1 [R=301,L]
فراموش نکنید که نام دامنه سایت جدید وردپرس خود را جایگزین newsite.com کنید. تغییرات خود را ذخیره کرده و فایل را در سرور خود آپلود کنید.
اکنون می توانید از هر پستی در سایت قدیمی وردپرس خود دیدن کنید و به طور خودکار به همان پست در سایت جدید هدایت می شوید.
عیب یابی پس از ادغام دو سایت وردپرس
چگونه می توان دسته ها و برچسب ها را ادغام و به صورت انبوه ویرایش کرد؟ بعد از ادغام دو سایت وردپرس، دسته ها و برچسب ها را پاک کنید. برای این مورد باید دستورالعمل های دقیق در این رابطه را بررسی کنید.
تصاویر از دست رفته را چگونه وارد کنیم؟
برای این کار باید با ویرایش فایل htaccess. و حذف کدی که قبلاً اضافه کرده اید، ریدایرکت یا تغییر مسیر را به طور موقت غیرفعال کنید.
✅ فراموش نکنید که پس از وارد کردن تصاویر، دوباره تغییر مسیرها را تنظیم کنید.
اصلاح URL های اشاره شده به دامنه قدیمی در پست ها و صفحات
تمام لینک های داخلی در پست ها و صفحات وارد شده همچنان به سایت قدیمی شما اشاره می کنند. از آنجا که تنظیمات تغییر مسیرها را انجام دادید، کاربران شما روی پست صحیح سایت جدید شما قرار می گیرند.
با این حال، برای بهبود سئو و تجربه کاربری بهتر، باید URL ها را به روز کنید.
امیدواریم این مقاله به شما در ادغام دو سایت وردپرس کمک کرده باشد. موفق و پیروز باشید.
منبع: wpbeginner
دیدگاهی بنویسید