اصطلاح استارت آپ به یک شرکت نوپا گفته می شود. استارتاپ ها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس می شوند که می خواهند کالایی یا خدماتی را تولید کنند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد. این شرکت ها به طور کلی با هزینه های بالا و درآمد محدود شروع به کار می کنند، به همین دلیل است که آن ها از منابع مختلفی مانند سرمایه گذاران ریسک پذیر به دنبال سرمایه هستند.

شرکت های نوپا می توانند در هر حوزه ای ایجاد شوند، اما اغلب به شرکت هایی گفته می شود که رشد سریعی دارند و در زمینه فناوری (تکنولوژی) فعالیت می کنند که مدل کسب و کارشان مشخص نیست و بازار هدفشان نیز در حد فرض است.

به عنوان یک نمونه از موفق ترین استارت آپ ها می توان به شرکت اپل اشاره کرد. این شرکت توسط استیو جابز راه اندازی شد که این فرد سختی های زیادی را برای نتیجه دادن این شرکت پشت سر گذاشته است.
همچنین یکی دیگر از استارت آپ های معروف جهان گوگل است. امروزه همه ما با آن سر و کار داریم که می توان آن را به عنوان یکی از قوی ترین موتور های جستجو نام گذاری کرد.

نکات کلیدی در مورد استارت آپ ها

  • استارتاپ شرکتی است که در مراحل اولیه تجارت است.
  • تا زمانی که کسب و کار از کار بیفتد، یک استارت آپ اغلب توسط بنیان گذاران آن تأمین می شود و ممکن است سعی در جذب سرمایه گذاری خارجی داشته باشد.
  • منابع مالی بسیاری برای استارت آپ ها شامل خانواده و دوستان، سرمایه گذاران ریسک پذیر و سرمایه گذاری گسترده و وام ها است.
  • استارتاپ ها همچنین باید محل فعالیت خود و ساختار قانونی خود را در نظر بگیرند.
استارت آپ چیست؟

سیر تکامل شرکت های نوپا چگونه است؟

شرکت های نوپا می توانند در هر شکل و به هر اندازه ای ایجاد شوند. سرمایه گذار ها به شرکت های نوپایی جذب می شوند که نسبت خطر به سود بالایی دارند و مقیاس پذیرتر هستند و همچنین هزینه راه اندازی کمتر، ریسک زیاد و توان بالایی برای برگرداندن سرمایه دارند.

معمولا یک شرکت نوپای موفق، قابلیت رشد بیشتری در مقایسه با یک شرکت جا افتاده دارد. یعنی می تواند با سرمایه کمتر، نیروی کار یا زمینه رشد بیشتری نسبت به شرکت های قدیمی داشته باشد. شرکت های نوپا برای رشد سریع خود به جذب سرمایه نیاز دارند که گزینه های مختلفی در این راه وجود دارد. درواقع شرکت های دیگر یا افراد سرمایه گذار می توانند به شرکت های نوپا با تبادل پول نقد در برابر سهام کمک کنند تا فعالیت خود را شروع کنند.

از چالش های راه اندازی یک شرکت نوپا، سرمایه، نیروی انسانی و هزینه هایی مثل اجاره دفتر و منشی است. بعضی از شرکت ها برای کم کردن این هزینه ها از دفتر کار مجازی یا فضای کار مشترک استفاده می کنند. این مسئله که چگونه تیم کاری دور هم جمع می شوند و هر کدام چه تعهدی به کار داشته باشند و یا خرید و فروش های آن ها به چه صورتی باشد بسیار مهم است.

نکات مهم در رابطه با استارت آپ

محل

شرکت های نوپا باید تصمیم بگیرند که آیا تجارت آن ها به صورت آنلاین انجام می شود یا در یک دفتر یا دفتر خانه یا یک فروشگاه.

مکان به محصول یا خدمات ارائه شده بستگی دارد. به عنوان مثال، ممکن است یک استارت آپ فن آوری که سخت افزار واقعیت مجازی را می فروشد به یک ویترین فیزیکی نیاز داشته باشد تا بتواند خصوصیات پیچیده محصول را به صورت رو در رو به مشتریان ارائه دهد.

ساختار قانونی

شرکت های نوپا باید در نظر بگیرند که چه ساختار قانونی برای نهاد آن ها مناسب تر است. مشارکت یک ساختار قانونی مناسب برای مشاغل، متشکل از افراد مختلفی است که دارای مالکیت مشترک هستند و ایجاد آن ها نیز کاملاً ساده است. با ثبت نام یک شرکت تازه تاسیس به عنوان یک شرکت با مسئولیت محدود (LLC) می توان مسئولیت شخصی را کاهش داد.

منابع مالی

شرکت های نوپا اغلب با مراجعه به خانواده و دوستان و یا با استفاده از سرمایه گذاران ریسک پذیر، سرمایه جمع می کنند. این ها گروهی از سرمایه گذاران حرفه ای هستند که در تأمین بودجه استارت آپ ها تخصص دارند. سرمایه گذاری جمعی به روشی قابل قبول برای بسیاری از افراد برای دسترسی به پول نقد مورد نیاز برای پیشبرد روند کار تبدیل شده است.

این کارآفرین یک صفحه سرمایه گذاری جمعی به صورت آنلاین ایجاد می کند و به افرادی که به این شرکت اعتقاد دارند اجازه می دهد پول اهدا کنند. استارت آپ ها ممکن است برای شروع فعالیت خود از اعتبار استفاده کنند. یک تاریخچه اعتبار کامل، ممکن است به استارت آپ این امکان را بدهد که از خط اعتباری به عنوان بودجه استفاده کند.
این گزینه بیشترین خطر را به همراه دارد، به خصوص اگر راه اندازی ناموفق باشد.

شرکت های دیگر برای کمک به رشد، وام های کوچک را انتخاب می کنند. بانک ها معمولاً چندین گزینه تخصصی برای مشاغل کوچک در دسترس دارند – وام خرد یک محصول کوتاه مدت و کم بهره است که برای شرکت های نوپا طراحی شده است. برای احراز صلاحیت، اغلب به یک برنامه تجاری دقیق نیاز است.

ویژگی های اصلی استارت آپ

1) استارت آپ ها بر رشد تمرکز دارند

شرکت های نوپا از یک جنبه مهم، مثل هیچ شرکت کوچک دیگری نیستند. ممکن نیست یک استارتاپ راکد بماند و درآمد ثابتی داشته باشد. در عوض بنیانگذاران و تیم های نوپا یک چیز را هدف می گیرند: رشد.

استارت آپ طبق تعریف شرکتی است که برای رشد طراحی شده است. با این حال، رشد و شکل ظاهری آن به فاز راه اندازی در چرخه تأمین مالی بستگی دارد. در فازهای اول، شرکت های نوپا معمولاً در حالی که مشتری، تیم و یا ارزیابی خود را افزایش می دهند، ضرر می کنند، در حالی که در مراحل بعدی پس از شکستن، رشد درآمد، کلید اصلی است.

ویژگی های استارت آپ

2) استارتاپ از بیش از 1 نفر تشکیل شده است

بیایید با موارد واضح شروع کنیم: شما به یک تیم نیاز دارید تا کسب و کار خود را “یک شرکت نوپا” بنامید. همانطور که Startup Commons به زیبایی بیان کرده است، “کارآفرین یک فرد است، استارتاپ یک تیم کارآفرین است”.

علاوه بر این، با توجه به بینش CB، سومین دلیل عدم موفقیت استارت آپ ها این است که آن ها افراد تیم را درست استخدام نکرده اند. شما می توانید یک تجارت یا کسب و کار را به تنهایی شروع کنید، اما برای رشد به افراد مناسب در هیئت مدیره احتیاج دارید – اعم از کارمند، یک فریلنسر یا موسس.

3) استارتاپ ها نوآور هستند

قانون اساسی این است: شرکت های نوپا راه حل های جدید و مقیاس پذیر برای مشکلات شناخته شده پیدا می کنند. این می تواند یک محصول کاملاً جدید، خدمات در مکان جدید، درآمدزایی به شکل جدید یا تحویل به روشی جدید است. نوآوری  در یکی از اشکال آن رمز موفقیت در شروع کار است.

دلایل شکست استارت آپ ها چیست؟

معمولا از هر 10 استارتاپ فقط یک کدام موفق می شود. برخی دلایلی که منجر به شکست استارتاپ می شود عبارت اند از:

  • عدم تمرکز و انجام اقدامات نادرست
  • تمرکز بر روی سودآوری به جای تمرکز بر مشتری
  • نداشتن تیم خوب
  • مقیاس پذیری زودهنگام

منبع: thehub investopedia