استفاده تجاری از لینکدین به شما امکان اعتبار سازی، ایجاد شبکه معنی دار و آشنا شدن با متخصصان مستقر در کسب و کارتان می شود.
بیش از 30 میلیون کمپانی از Linkedin برای کسب و کار خود استفاده می کنند. نه فقط به خاطر اینکه یک شبکه اجتماعی شاخص برای استخدام افراد است. با بیش از 690 میلیون عضو، برند های بیشتری با استفاده تجاری از لینکدین در حال فروش محصولات خود هستند.
ابزارهای مارکتینگ زیادی در لینکدین برای هر نوع تجارتی با هر اندازه ای وجود دارد، از کوچک تا بزرگ و از B2B تا B2C. این راهنما به شما کمک می کند تا خود را با بهترین ابزار ممکن مجهز کنید و استراتژی های کاربردی ای را یاد بگیرید.
چگونه از لینکدین در کسب و کار خود استفاده تجاری کنیم؟
مرحله اول برای این کار :
1. ساخت اکانت یا حساب کاربری
قبل از اینکه بتوانید تجارت خود را در لینکدین شروع کنید، نیاز به داشتن یک اکانت یا حساب کاربری دارید. با مراجعه به لینک زیر می توانید به سادگی یک حساب کاربری در آن ایجاد کنید.
نحوه ساخت اکانت لینکدین (Linkedin) و فعالیت در این شبکه اجتماعی
مرحله بعدی :
2. کامل کردن اطلاعات پروفایل
جزئیات بیشتری را به پروفایل خود اضافه کنید. این کار به بازدید کنندگان این اجازه را می دهد تا اطلاعاتی را نسبت به کار شما کسب کنند، همچنین رتبه بندی گوگل شما بهبود می یابد و در نتایج جستجو در رتبه های بالاتری قرار می گیرید. صفحاتی که اطلاعات خود را کامل تر کرده اند 30% بازدید بیشتری دارند.
برای ویرایش اطلاعات بر روی آیکون مداد در پروفایل خود زیر اسم کمپانی کلیک کنید.

Company description یا توضیحات شرکت:
در این قسمت درباره آینده کاری، ماموریت، ارزش ها و دادن اطلاعاتی درمورد محصولات و خدمات تان در حد 3 تا 4 پاراگراف کوتاه صحبت کنید. سعی کنید تا متنی که می نویسید لحنی طبیعی و صدای برندتان باشد. در قسمت پیش نمایش نتایج جستجوی گوگل 156 کاراکتر از این توضیحات نمایش داده می شود – پس سعی کنید متنی سازگار با SEO و حاوی کلمه کلیدی تان بنویسید.
Location یا موقعیت: موقعیت مکانی شرکت یا فروشگاه خود را اضافه کنید. می توانید چندین آدرس مختلف را با استفاده از گزینه +Add Location اضافه کنید.
هشتگ: با استفاده حداقل 3 هشتگ در پروفایل خود می توانید امکان دیده شدن خود را در نتایج جستجو بیشتر کنید. هشتگ هایی را انتخاب کنید که به طور مرتب در صنعت شما استفاده می شود و مناسب کسب و کارتان است.
Cover photo یا عکس کاور: وجود یک عکس پس زمینه جلوه بیشتری به پروفایل تان می دهد. عکسی را انتخاب کنید که بیانگر کسب و کار شما باشد. از انتخاب عکس های بسیار شلوغ خودداری کنید. سایز پیشنهادی 1584 (width) x 396 (height) pixels.
اضافه کردن دکمه سفارشی: با گذاشتن یک دکمه بازدید کنندگان خود را تشویق به تعامل کنید. می تواند شامل دعوت از بازدید وب سایت، تماس با ما، اطلاعات بیشتر، ثبت نام باشد. سعی کنید URL ای را در صفحه خود قرار دهید تا افراد را به صفحه درست هدایت کند. (دکمه کال تو اکشن)
مدیریت زبان: اگر یک برند جهانی دارید یا بازدیدکنندگان شما از ملیت های مختلفی هستند، می توانید اسم، تگ ها و توضیحات را به بیش از 20 زبان مختلف در صفحه خود قرار دهید.
3. اشتراک گذاشتن صفحه
به مردم اجازه دهید تا بدانند صفحه لینکدین شما به روز و در حال فعالیت است. اگر کارمندانی دارید، ایمیلی از اخبار شرکت را برای همه ارسال کنید. به آن ها نشان دهید که چگونه می توانند صفحه را دنبال کنند و آن را به عنوان محل کار اضافه کنید.
از افرادی که باعث می شوند کسب و کارتان پیشرفت کند تشکر کنید. مخاطبین پیج تان را به رهبران شرکت متصل کنید و نگاهی اجمالی از خود به مشتریان بالاقوه تان ارائه کنید.

صفحه خود را با استفاده از مشتری های تان ارتقا دهید. از تمام امکانات دیجیتالی خود استفاده کنید – خبرنامه، شبکه های اجتماعی، وب سایت و سعی کنید آن ها را به نحوی مجاب کنید تا شما را دنبال کنند. زمانی که این کار را انجام دادید، به آن ها توضیح دهید چه چیزی برای شان دارید، از فرصت های شغلی گرفته تا جلسات LIVE در لینکدین.
در Linkedin ادمین های پیج می توانند کسانی را که با آن ها در ارتباط هستند دعوت به دنبال کردن صفحه تان کنند. به آسانی با کلیک کردن بر روی ابزار Admin Tools و انتخاب بالاترین گزینه در گوشه راست ابزار، گزینه Invite Connections را انتخاب کنید.

4. اضافه کردن دکمه Linkedin
آیکن شبکه های اجتماعی را به سربرگ (header) یا پانویس (footer) وب سایت یا خبرنامه تان اضافه کنید، بنابراین مردم راحت تر صفحه شما را در لینکدین پیدا می کنند. جدیدترین آیکن Linkedin را پیدا کنید یا عکس های زیر را دانلود کنید.


5. ساختن استراتژی مارکتینگ در لینکدین
زمانی که پیج شما آماده شد، وقت آن رسیده است تا درمورد استراتژی های Linkedin خود فکر کنید.
چه اهدافی را شرکت تان می خواهد در این صفحه به اجرا در بیاورد؟ آیا از LinkedIn می خواهید برای استخدام افراد استفاده کنید؟ فروش محصولات یا خدمات؟ ارتباط با مشتریان؟ یا همه آن ها. آیا برای تجارت تان در لینکدین نیاز به تبلیغات دارید؟
بهتر است ابتدا درمورد جمعیت موجود در لینکدین اطلاعاتی کسب کنید. این یک نقطه شروع عالی برای دانستن این مطلب است که چه کسانی از این پلتفرم استفاده می کنند و به چه کسانی می توانید دسترسی داشته باشید. رقبای خود را در لینکدین بررسی کنید. ببینید که آن ها از این پلتفرم چگونه استفاده می کنند و شما چگونه می توانید خود را از آن ها متمایز کنید.
برای پست های خود برنامه داشته باشید. با این روش می توانید طبق یک برنامه مشخص همراه با پست های از پیش آماده شده عالی محتوای خود را منتشر کنید. همچنین با این شیوه راحت تر می توانید اهداف خود را در استفاده تجاری از لینکدین پوشش دهید.

7 نکته مهم برای استفاده تجاری از لینکدین
با استفاده از نکات زیر همانند یک حرفه ای در لینکدین فعالیت کنید.
1. پست هایی با محتوای ارزشمند و جذاب به اشتراک بگذارید
پست هایی همراه با عکس و ویدئو عملکرد بهتری در شبکه های اجتماعی دارند. این عمل برای LinkedIn هم صدق می کند.
بر طبق LinkedIn، پست هایی همراه با عکس 98% کامنت بیشتری نسبت به پست های بدون عکس دریافت می کنند. همچنین پست هایی همراه با 3 -4 عکس بازخورد بهتری دارند.
سعی کنید از عکس های مرتبط با کسب وکار خود استفاده کنید خصوصا آن هایی که مربوط به شرکت تان هستند، تعامل بیشتری را دریافت می کنند. همچنین می توانید PDF، PowerPoint یا اسلاید را برای پشتیبانی از پست خود به اشتراک بگذارید.
ویدئو ها در لینکدین 5 برابر بازخورد بهتری نسبت به دیگر محتوا ها دارند. یکی از مزایای LinkedIn در ارتباط با ویدئو ها این است که به صورت خودکار پخش می شوند. در نتیجه، توجه افراد را بهتر جذب می کند. به علاوه، ویدئو هایی که در خود لینکدین مستقیما آپلود شده اند در الگوریتم های آن برای نشان داده شدن ارجحیت دارند.
2. پست ها را برای دسترسی و تاثیرگذاری بهتر بهینه کنید
زمانی که می خواهید از شرکت تان پستی بگذارید، چند نکته مهم وجود دارد که باید در نظر بگیرید.
الگوریتم لینکدین براساس سیگنال های زیر پست ها را رتبه بندی می کند: ارتباطات شخصی، علاقه مرتبط و امکان ایجاد تعامل. به عبارت دیگر، سعی می کند محتوایی را به افراد نشان دهد که متناسب با علاقه و درگیر شدن آن ها با پست باشد. پست شما باید متناسب با هدف کاربران باشد.
اگر فکر می کنید که پست های تان برای کارمندان جذاب است می توانید با آن ها به اشتراک بگذارید. به عنوان طرفداران شرکت می توانند با پست ها ارتباط بگیرند و نرخ بازدید را افزایش دهند.

بهترین شیوه های پست گذاری برای مارکتینگ در لینکدین:
- به صورت مرتب و محتوا های مرتبط بگذارید
- با استفاده از تصاویر یا ویدئو توجه ها را جذب کنید
- از پاراگراف های کوتاه استفاده کنید، یا متن را Bullet گذاری کنید تا خوانایی آن آسان تر شود.
- آمار، امتیازات و نقل قول ها را در پست های خود به کار ببرید.
- از دکمه های کال تو اکشن استفاده کنید.
- افراد و صفحات را تگ و منشن کنید.
- از مخاطبین خود سوال بپرسید تا با جواب دادن با شما ارتباط برقرار کنند.
- از 2 تا 3 تا هشتگ مرتبط استفاده کنید.
- از عنوان های قوی برای پست های خود استفاده کنید.
- به کامنت ها در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ دهید تا مشتاق به تعامل شوند.
3. پست گذاشتن در زمان مناسب
برای جذب مخاطب باید به طور مداوم در لینکدین پست بگذارید. براساس LinkedIn برند هایی که حداقل هر 6 ماه یک پست می گذارند 6 برابر مخاطب بیشتری نسبت به کسانی که اصلا پست نمی گذارند جذب می کنند. شرکت هایی که دوبار در هفته پست می گذارند نرخ تعامل بالاتری دارند و آن هایی که هر روز این کار را انجام می دهند سرعت جذب مخاطب شان بسیار بالا تر است.
مهم نیست هر چند وقت یک بار پست می گذارید، هدف تان این باشد تا در زمان مناسب پست بگذارید. بهترین زمان برای پست های لینکدین باید براساس میزان فعالیت مخاطبین تان در تایم های مشخصی باشد. برای مثال ساعت 5 عصر تا 10 شب ممکن است بهترین بازخورد را داشته باشید.
نکته: اگر ایده ای برای پست گذاشتن ندارید، می توانید Content Suggestions را در زیر تب content درون داشبورد لینکدین خود بررسی کنید. با فیلتر کردن مخاطبین، صنایع، موقعیت جغرافیایی و چیزهای دیگر به ایده مناسب برای اشتراک گذاشتن مطالب می رسید.
4. LinkedIn Live
تنها فرمتی که در لینکدین بالاترین نرخ تعامل را دارد، لایو لینکدین است. در این حالت 24 برابر بازدید ها بیشتر از ویدئوهای آپلود شده است.
برند ها با استفاده از این حالت، مصاحبه کاری، برگزاری وبینار و رویداد های مجازی را انجام می دهند. حالت Live اجازه ارتباط سریع با مخاطبین را به شما می دهد، خصوصا اگر به سوالات و نظرات آن ها جواب دهید.
قبل از اجرای هرگونه لایوی در تمام شبکه های اجتماعی تان آن را تبلیغ کنید.
5. درست کردن صفحه ویترین برای لینکدین خود
با درست کردن ویترینی از صفحه لینکدین خود در دیگر شبکه های اجتماعی و وب سایت تان، یک ابتکار جدید را به کار بگیرید و جامعه هدف خود را پیدا کنید. این صفحات باعث می شوند تا افرادی که از لینکدین شما با خبر نیستند، اطلاع پیدا کرده و شما را دنبال کنند.
برای مثال adobe برای هر کدام از محصولات خود یک صفحه ویترین درست کرده است.

6. استفاده از LinkedIn Analytics
با چک کردن مدام LinkedIn Analytics می توانید استراتژی های مارکتینگ خود را در لینکدین ارتقا دهید. با بررسی کردن پست ها می توانید ببینید چه افرادی بیشتر به پیج شما سر زده اند، چه عاملی باعث افزایش توجه آن ها شده است و یا چه عاملی باعث سقوط تان. براساس این ارزیابی تقویم محتوایی خود را تنظیم کنید.
از داشبورد آنالیتیک، حتی می توانید ببینید مردم چگونه شما را پیدا می کنند و با چه بخش هایی بیشتر درگیر هستند. میزان بازدید تب های خود را می توانید مقایسه کنید و اگر از یک صفحه ویترین استفاده کنید، می توانید میزان جذب شدن افراد را مشاهده کنید. اطلاعات جمعیتی از بازدید کنندگان کمک می کند تا بفهمید چه کسانی به شرکت شما علاقه مند هستند.
برای اینکه ببینید پیج شما در مقایسه با رقبا چگونه عمل می کند، می توانید جدول شرکت ها را بررسی کنید. در این بخش می توانید چگونگی رتبه بندی شدن صفحه تان براساس فالوور های جدید و کلی را ببینید.
نکته: درمورد مشتریان یا کارمندان رقبا می توانید با استفاده از لینکدین خودشان اطلاعاتی را کسب کنید. می توانید اطلاعات مربوط به تحصیلات، عنوان شغلی، مهارت ها و … را ببینید.
7. هدف قرار دادن مخاطبین درست
یکی از ابزارهای مهم مارکتینگ لینکدین، گزینه هدف قرار دادن ارگانیک برای پست هاست. ادمین پیج می تواند پست ها را براساس اطلاعات پروفایل دنبال کنندگان مانند: سایز کمپانی، نوع صنعت، شغل، مرتبه شغلی و زبان شان هدف قرار دهد.
نکته: پیج ها حداقل به 300 فالوور برای هدف قرار دادن نیاز دارند.
اگر بودجه تان اجازه می دهد، از تبلیغات لینکدین استفاده کنید. تبلیغات کمک می کند تا مخاطبین خارج از صفحه خود را هم هدف قرار دهید. گزینه های شخصی سازی حتی می تواند اعضای موجود در لینکدین را با استفاده از نام شان آدرس دهی کند. پیام های اسپانسری InMail، در حدود 52% نرخ تعامل بالاتری دارند.
سخن آخر
برای استفاده تجاری از لینکدین ، راه های زیادی وجود دارد که به راحتی می توانید با استفاده از اطلاعات موجود در قسمت پروفایل LinkedIn مخاطبین خود را هدف قرار دهید، رقبا را تحلیل کنید و از ابزار های مختلف در مارکتینگ لینکدین استفاده کنید.
دیدگاهی بنویسید