در سئو و فاکتورهای رتبه بندی صفحات، علاوه بر لینک ها، تولید محتوا، نقشه های سایت و فایل های robots.txt چیز های جدید دیگری نیز مانند جستجوی صوتی وجود دارد که می تواند تاثیر گذار باشد. در این میان یک عامل اغلب مورد غفلت قرار می گیرد، آن هم هاست مناسب است که می تواند بر به روز بودن سایت شما و سرعت صفحه شما تأثیر بگذارد که هر دو عنصر اساسی در سئو هستند.

ما در این قسمت می خواهیم در مورد ارائه دهندگان هاستینگ صحبت کنیم.

میزبان وبی که شما انتخاب می کنید قوام کلی تجربه کاربری سایت شما به بازدید کنندگان ارگانیک را تعیین می کند.

اگر می خواهید از خطا های سرور و کانکشن تایم اوت جلوگیری کنید و کاربران را حفظ کنید، به یک هاستینگ قوی نیاز دارید که بتوانید به آن اعتماد کنید.

در نهایت شما میزبان وبی می خواهید که از تلاش های ارگانیک شما پشتیبانی کند، نه اینکه مانع آن ها شود. بیایید به پنج ویژگی اصلی یک هاست مناسب بپردازیم که یک شرکت میزبان وب دوستدار سئو را تعریف می کند.

1. ضمانت Uptime بالا

Uptime بالا

ضمانت Uptime بالا توسط یک هاست مناسب مسلماً مهمترین عامل برای سئو است.

Uptime به درصد زمانی که سایت شما بصورت آنلاین و در دسترس است اشاره دارد.

هرچه زمان آپ تایم شما کمترباشد، بازدید کنندگان کمتر به سایت شما مراجعه می کنند تا آن را مشاهده کنند، آن ها صفحات دیگری را جستجو می کنند و احتمالاً رتبه شما در این فرآیند در خطر ریسک قرار می گیرد.

میزبان های مطمئن تر ضمانت های به موقع و بالاتری را ارائه می دهند.

برای بهترین نتیجه میزبانی را با حداقل 99.9 درصد ضمانت Uptime (یا بالاتر) را انتخاب کنید.

با این حال نسبت به هر میزبانی که ادعای ضمانت 100٪ را داشته باشد، محتاط باشید.

همیشه خرابی اتفاق می افتد. نکته مهم این است که آن را در کوتاه ترین زمان ممکن برطرف کند. به این ترتیب روی عملکرد سئو شما تأثیر منفی نمی گذارد.

2. محل سرور

محل سرور

در حالی که آپ تایم به در دسترس بودن محتوای سایت شما برای کاربران اشاره دارد، مکان سرور شما ممکن است سرعت دسترسی آن ها را برای شما دیکته کند.

اگر هر یک از سرویس های اشتراکی، VPS یا اختصاصی را دارید، سایت شما در یک سرور فیزیکی در یک دیتا سنتر قرار دارد.

در حالت ایده آل شما می خواهید که دیتا سنتر تا حد ممکن نزدیک اکثر بازدید کنندگان سایت شما واقع شود. هر چه سرور شما دور تر باشد، مدت زمان طولانی تری برای بارگیری سایت شما زمان لازم است.

مکان سرور همچنین می تواند از نظر موتور های جستجو بر سئوی شما تأثیر بگذارد.

ناگفته نماند که سرور ها نیز باید پر سرعت باشند و میزبان باید عملکرد بیشتری را از طریق شبکه تحویل محتوا (CDN) تقویت کند.

3. گزینه های اضافه

همه ما گزینه ها را دوست داریم. شما باید از آن ها با میزبانی وب خود نیز لذت ببرید.

گذشته از آن بسیاری از شرکت های هاستینگ آفر هایی را ارائه می دهند که می توانند سایت شما را ارتقا دهند. در اینجا برخی از موارد SEO-friendly که می خواهید مشاهده کنید آورده شده است:

  • پشتیبان گیری خودکار: اگر اشتباهی رخ دهد، شما نیاز دارید یک نسخه پشتیبان از سایت خود داشته باشید که بتوانید به سرعت آن را بازیابی کنید. ببینید هاستینگ شما پشتیبان گیری خودکار را بصورت رایگان ارائه می دهد یا هزینه اضافی در بر دارد.
  • HTTPS :SSL سال هاست که یک عامل برای رتبه بندی است. اگر قبلاً از آن استفاده نکرده اید، باید اقدام کنید. اطمینان حاصل کنید که میزبان شما از SSL پشتیبانی می کند. برخی حتی آن را با پکیج هاست شما به صورت رایگان ارائه می دهند.
  • برنامه های میزبانی چندگانه: وقتی سایت شما رشد می کند، احتمالاً نیاز های میزبانی شما تغییر می کند (این یک چیز خوب است!). سرانجام ممکن است ظرفیت سرور شما دیگر پاسخگوی نیازهای کاربرانتان نباشد و مجبور به تغییر سرور داشته باشید. اگر نیازی به تعویض همزمان ارائه دهندگان هاست نباشد، این انتقال آسان تر و ارزان تر خواهد بود.

4. بررسی های خوب

خوب بگذارید بگوییم که شما در واقع از این لیست برای مقایسه هاستینگ ها استفاده می کنید. تا این مرحله ویژگی های میزبانی آن ها را خوانده اید و به نظر می رسد آن ها همه موارد مناسب را چک می کنند.

اکنون زمان آن رسیده است که صحت ادعا های بازاریابی را تایید کنید. پیش از ورود به یک هاستینگ ابتدا چند دقیقه وقت بگذارید تا نظرات آنلاین آن ها را بخوانید.

نتیجه گیری: یک ارائه دهنده هاستینگ خوب تمایل دارد که به نا رضایتی ها رسیدگی کرده و نظر آن ها را به خود جلب کند.

اما اگر سایت شما به هر دلیلی اُفت کند حتی برای یک لحظه ، تصمیم می گیرید تا عصبانیت خود را به ارائه دهنده هاست اعلام کنید.

با دانستن این موضوع شما می توانید بسیاری از اطلاعات ارزشمند را از بررسی ها جمع آوری کنید.

5. تیم پشتیبانی پاسخگو

در حالی که بررسی های خود را می خوانید، به نحوه صحبت مردم در مورد پشتیبانی توجه ویژه ای داشته باشید.

بعید نیست که سایت شما از بین برود، می خواهید بلافاصله آن را بازیابی کنید. بیشتر اوقات این صحبت با پشتیبانی انجام می شود.

یک میزبان خوب پشتیبانی 24/7 را به صورت رایگان ارائه می دهد.

ساعات کار تیم پشتیبانی ارائه دهنده هاستینگ خود را بررسی کنید و ببینید دقیقاً چگونه می توانید با آن ها ارتباط برقرار کنید.

پروفایل های اجتماعی آن ها را نیز بررسی کنید. هاستینگ هایی که به پشتیبانی مشتریان خود اهمیت می دهند، تمایل دارند پشتیبانی مشتری را به طور گسترده در رسانه های اجتماعی در دسترس قرار دهند.