اینستاگرام برای برقراری ارتباط مجدد با آشنایان و افراد جدید و البته موارد دیگر یک بستر عالی در رسانه های اجتماعی بوده است. وقتی پروفایل خود را می سازید می توانید دنبال کننده هایی داشته باشید که عاشق محتوای شما هستند. این یک ابزار عالی برای ایجاد روابط است که به شما این امکان را می دهد تا با افراد در سراسر جهان ارتباط داشته باشید. با این حال طرف دیگری در اینستاگرام وجود دارد که باید به آن توجه شود و ممکن است برای شما اتفاق بیفتد. بلاک کردن کاربران در اینستاگرام ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد.

شاید حتی در گذشته این کار را انجام داده باشید اما آیا تا به حال فکر کرده اید که توسط کاربر یا دنبال کننده ای مسدود شده اید؟

اگر نمی دانید چگونه متوجه این امر شوید ادامه مطلب را بخوانید تا چگونگی آن را کشف کنید.

بیشتر اوقات متوجه نمی شویم که مسدود شده ایم تا زمانی که بخواهیم پروفایلی را در اینستاگرام جستجو کنیم و تازه متوجه می شویم که هیچ دسترسی به آن حساب نداریم!

بیایید کمی بیشتر درباره این ویژگی صحبت کنیم که به راحتی می تواند شما را از کسی دور کند.

دلایل بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

بلاک کردن کاربران اینستاگرام

وقتی شخصی را در اینستاگرام بلاک می کنید، آن شخص به هیچ وجه به پروفایل شما دسترسی ندارد.

آن ها دیگر هرگز نمی توانند هر چیزی را که مربوط به شما باشد ببینند، مگر اینکه آن را در پروفایل شخص دیگری که از دنبال کنندگان شما است مشاهده کنند.

در اینجا توضیحاتی وجود دارد که به شما خواهد گفت چرا ممکن است این اتفاق بیفتد.

تعامل بد

دلایل زیادی برای بلاک کردن کاربران اینستاگرام وجود دارد، یکی از دلایل عمده زمانی اتفاق می افتد که تعامل منفی با کاربر یا دنبال کننده داشته باشید.

به عنوان مثال شما ممکن است دنبال کننده ای داشته باشید که پروفایل شما را دنبال کند و برای پست های شما کامنت های ناپسند بگذارد.

در حالی که برخی ممکن است تصمیم بگیرند که یک دعوای عمومی در اینستاگرام داشته باشند عده دیگری هستند که مستقیماً نسبت به تلافی اقدام می کنند.

آن ها کاربران را از دیدن دوباره و اظهار نظر در مورد پست های خود محروم می کنند!

در واقع این یک اقدام عمدی است که به نوعی تنبیه می باشد.

حساب های اسپم

دلیل دیگری که شاید شما مجبور به بلاک کردن کاربران اینستاگرام شوید می تواند موضوع آزار دهنده پیام های اسپم باشد.

اینستاگرام برای مشاغلی که به دنبال دستیابی به مشتری های جدید هستند بستری فوق العاده است.

برخی از ما تمایلی به پذیرش درخواست پیگیری یکی از این مشاغل نخواهیم داشت، به خصوص اگر آن ها در تلاش باشند تا چیزی را که شما نمی خواهید به شما بفروشند.

بنابراین بهترین راه برای خلاص شدن از این مسئله بلاک کردن آن ها است.

بازخورد و مشارکت های اندک

همچنین اگر تعامل زیادی به شما نرسد می توانید افراد را بلاک کنید.

در حقیقت در اینستاگرام همه چیز در مورد بازی اعداد است، داشتن تعداد زیادی از دنبال کنندگان که هیچ تعاملی با شما ندارند ارزش نخواهد داشت.

این امر به ویژه در مورد مشاغل یا تأثیرگذارانی که تعداد بسیار زیادی دنبال کننده دارند صادق است.

می توانید افرادی را که احساس می کنید در پروفایل شما تاثیر گذار نیستند بلاک کرده و در این فرآیند حساب خود را پاکسازی کنید.

به یاد داشته باشید که همیشه بهتر است افرادی را داشته باشید که با پست های شما درگیر شده و آن ها را دوست داشته باشند.

حساب های فیک

اینستاگرام همچنین میزبان حساب های جعلی زیادی است که هیچگونه تعاملی ندارند و هیچ ارزشی برای شما ندارند.

بنابراین بهتر است فقط آن ها را مسدود کنید و ادامه دهید.

نحوه بلاک کردن کاربران اینستاگرام

بلاک کردن کاربران اینستاگرام

چگونه می توان کاربران اینستاگرام را بلاک کرد؟

خوشبختانه این روند به هیچ وجه دشوار نیست و فقط با چند کلیک در عرض چند ثانیه به طول می انجامد.

  1. ابتدا باید پروفایل آن ها را پیدا کنید.
  2. سپس سه نقطه ای را که در بالای صفحه شما قرار دارد پیدا کنید و روی گزینه ی block کلیک کنید.
  3. در آخر اینکه شما می توانید با انتخاب مجدد گزینه ” Unblock ” آن ها را از بلک خارج کنید.

بهترین بخش برای بلاک این است که شما می توانید بدون اطلاع دادن به طرف مقابل این کار را انجام دهید.

در حالی که نظرات طرف مقابل مسدود شده اما هنوز برای دیگران در پروفایل شما قابل مشاهده است که می توانید در صورت تمایل آن ها را حذف کنید.

کاربر بلاک شده می تواند نام کاربری شما را در پست های خود تگ کند اما شما آن ها را مشاهده نخواهید کرد.

تنها در صورتی این پیغام ها را مشاهده خواهید کرد که آن ها را آنبلاک کنید.

آیا شما بلاک شده اید؟

اگر گمان می کنید که توسط شخصی در اینستاگرام بلاک شده اید چند روش ساده وجود دارد که می توانید توسط آن از این موضوع اطمینان حاصل کنید.

سریع ترین و آسان ترین راه برای دانستن اینکه آیا شما بلاک شده اید یا خیر، یافتن پروفایل شخص مورد نظر است.

می توانید نام کاربری آن ها را جستجو کنید.

اگر بتوانید همه موارد را در پروفایل آن شخص مشاهده کنید، مسدود نشده اید.

عکس ها، فیلم ها و مطالب دیگری که برای شما قابل مشاهده است نشانه از این دارد که همه چیز خوب است.

اگر یک شخص شما را مسدود کرده باشد، تمام آنچه را که در یک صفحه وجود دارد مخفی خواهد شد و شما هیچ چیز جز یک صفحه خالی مشاهده نخواهید کرد.

روش -2

راه دیگر برای اطمینان از این که شخصی شما را بلک کرده است این است که هنگامی که شما توسط شخصی بلاک شده باشید، دیگر هرگز امکان چت مستقیم با وی را نخواهید داشت.

روش -3

یک راه دیگر برای اطمینان از این موضوع این است که اکانت دیگری ساخته و آیدی شخص مورد نظر را جستجو نمایید.

بدین ترتیب خواهید دانست که آیا شخصی که در جستجوی آن هستید واقعاً شما را بلک کرده است یا خیر؟