ما در این مقاله با نام راهنمای کامل استفاده از گوگل ترندز و کاربرد های آن به دنبال معرفی و بررسی سرویس گوگل ترندز هستیم. این سرویس یکی از محبوب ترین سرویس های گوگل است که بسیاری از تولید کنندگان محتوا و صد البته کارشناسان سئو با آن آشنا بوده و مرتب از آن بهره می گیرند. این ابزار رایگان، به شما کمک می کند تا متناسب با زمان، میزان بازخورد کلیدواژه های مختلف را مشاهده کرده و با توجه به آن ها، محتوای وب سایت خود را ایجاد کنید که در ادامه در این رابطه بیشتر سخن خواهیم گفت.

گوگل ترندز و کاربرد های آن !!

شما می توانید برای داشتن رتبه بهتر در موتور های جستجو از ابزار هایی که گوگل در اختیار شما قرار داه است نیز استفاده کنید. یکی از اهداف استفاده از گوگل ترندز (Google Trends) در سئو وب سایت ها این است که بدانیم چه موضوعات مرتبط با کسب و کار ما در گوگل بیشتر سرچ می شود تا بتوانیم با استفاده از آن ها در رتبه اول موتورهای جستجو قرار بگیریم. این سرویس برای ما مشخص می کند که چه واژه هایی در چه کسب و کاری توسط کاربران بیشتر جستجو می شوند و صاحب کسب و کار کلیدواژه های مد نظر خود را با کلیدواژه های مد نظر کاربران، وفق می دهد.

به عنوان مثال ممکن است ما به عنوان صاحب یک کسب و کار مرتبط با خرید و فروش انواع لپ تاپ، احساس کنیم که استفاده از کلمه “لپتاپ” در نامگذاری محصولاتمان بهتر است. اما با استفاده از سرویس ترندز می توان مشاهده کرد که کلمه “لپ تاپ” که به صورت جدا از هم نوشته می شود، بیشتر توسط کاربران استفاده می شود.

این موضوع می تواند این نتیجه را در پی داشته باشد که ما با استفاده از کلمه لپ تاپ در سایت خود به جای استفاده از لپتاپ می توانیم سئو بهتری داشته و در رتبه بندی های بالاتر موتور های جستجو باشیم.

تاریخچه Google Trends

اگر به حوزه دیجیتال مارکتینگ و سئو آن علاقه مند هستید یکی از مهم ترین ابزار آن گوگل ترندز می باشد. این سرویس توسط شرکت گوگل در سال 2006 تا 2007 راه اندازی شده است. البته این سرویس در مقایسه با سایر سرویس های گوگل دارای اوج و فرود هایی بوده است. این سرویس گوگل که گاه مورد بی توجهی شرکت گوگل قرار گرفته است، این روزها بسیار مورد توجه کاربران وب و وب مستر هاست.

شما می توانید از طریق آدرس https://www.google.com/trends به این سرویس گوگل دسترسی پیدا کنید.

این نکته را همیشه مد نظر داشته باشید که گوگل ترندز با پیشنهاداتی که به ما می دهد ما را راهنمایی و هدایت می کند نه اینکه ما به گونه ای عمل کنیم که نظر خود را به آن تحمیل کنیم.

در ادامه ویژگی های اصلی این سرویس گوگل را مرحله به مرحله و دقیق برای شما بیان می کنیم. با ما همراه باشید.

گوگل ترندز به چه معناست؟

ترندز به معنای روند است. یعنی آمار لحظه ای برای ما مهم نبوده و روند تغییرات برای ما مهم می باشد. گوگل با ایجاد این سرویس به وب مستر ها کمک کرده است تا بتوانند روند جستجوی واژه‌های مختلف در موتور جستجوی گوگل را بررسی کنند.

این سرویس گوگل برای افرادی مفید است که در زمینه بهینه سازی موتور های جستجو یا سئو فعالیت می کنند. در واقع این سرویس یکی از اصلی ترین ابزار سئو کاران است. البته این نکته را هم مد نظر داشته باشید که این سرویس تنها یکی از ابزار ها و فاکتور هایی است که باید در سئو رعایت کنیم.

در این مقاله مرحله به مرحله راه های استفاده از این ابزار را توضیح می دهیم.

بخش های مختلف سرویس Google Trends
انتخاب کشور

ابتدا مشخص کنید، کلمه ای که سرچ می کنید، مربوط به کدام کشور است. ما در اینجا یک کلمه فارسی را انتخاب کرده ایم. بنابراین از قسمت کشور ها، کشور ایران را انتخاب می کنیم.

در این مرحله کلمه مورد نظر خود را در قسمتی که مطابق شکل نشان داده شده است می نویسیم تا بتوانیم روند تغییرات آن را در سال های مختلف ببینیم.

نوشتن کلمه مورد نظر در باکس

بعد از این قسمت بخشی را مشاهده می کنیم که میزان سرچ در استان ها و شهر های مختلف را نشان می دهد. و یکی از موارد جالب در گوگل ترندز می باشد.

پراکندگی کلمه

در بخش بعدی که به دو قسمت کلی تقسیم می شود یکی برای مطالب مرتبط و دیگری برای سرچ های مرتبط می باشد که به شما در انتخاب یک کلمه کلیدی مناسب بسیار کمک می کند.

سرچ های مرتبط

هر کدام از این دو بخش دارای دو قسمت Rising و  Topمی باشد. در قسمت Top ها آن دسته از کلماتی که سرچ آن ها در حال رشد است و Rising آن دسته از کلماتی که هم اکنون سرچ بالایی دارند را نشان می دهند.

کلمات مرتبط

ما سعی کردیم تا در این مقاله با نام ” راهنمای کامل استفاده از گوگل ترندز و کاربرد های آن ” گوگل ترندز را به صورت کامل برای شما معرفی و بررسی کنیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.