همه ما معتاد گوشی های هوشمندمان هستیم. برای بسیاری از افراد، گوشی موبایل اولین چیزی است که بعد از بیدار شدن چک می کنند و قبل از خواب هم آخرین چیزی است که می بینند. از موبایل برای همه چیز استفاده می کنند. گوشی های همراه شیوه زندگی همه را به طور کلی تغییر داده اند، شیوه استفاده از وب سایت ها و همچنین SEO را نیز تغییر داده اند. سئو موبایل به شما کمک می کند تا به مشتریان دسترسی داشته باشید و نیاز های آن ها را همراه با رضایت برآورده کنید. در این مقاله همه آنچه که برای SEO موبایل نیاز است به شما می گوییم.
عنوان های بحث شده
- سئو موبایل چیست؟
- چرا سئو موبایل مهم است؟
- سئو موبایل در مقایسه با سئو دکستاپ
- ارجحیت ایندکس موبایل توسط گوگل
- چگونه سئو موبایل را ارتقا دهیم
- سئو موبایل برای عملکرد بهتر طراحی شده است
- تمرکز بر روی تجربه کاربری (UX)
- بهینه سازی برای لوکال
- تنظیم دقیق محتوای موبایل
- اضافه کردن داده های ساختاری Schema به سایت موبایل
سئو موبایل چیست؟
سئو موبایل یک تجربه استثنایی درباره بازدید از سایت ها بوسیله موبایل است. به معنی لود شدن سریع تر سایت در گوشی بدون هیچ مشکلی است و ارائه محتوایی که با هدف جستجو مطابقت دارد. در دنیای گوشی محور امروزه، داشتن یک سایت موبایلی بدون خطا ضروری است.
چرا SEO موبایل مهم است؟
به این دلیل که به شما کمک می کند تا به مشتریان خود در مکان درست و در زمان درست دسترسی پیدا کنید و تجربه عالی ای را در اختیار آن ها قرار دهید. امروزه موبایل ترافیک بیشتری را نسبت به دسکتاپ به خود اختصاص داده است.
بیلیون ها نفر مزایای بزرگ تلفن های هوشمند را کشف کرده اند. تمام زندگی ما در این دستگاه خلاصه شده است – البته حقیقت وحشتناکی است که نمی توانیم بدون گوشی های خود زندگی کنیم. از همین رو برای دسترسی به مردم نیاز است تا از استراتژی های SEO با خبر باشیم.
موبایل لزوما به معنی ادامه کار نیست. تحقیقات دریافته اند که مردم اغلب نزدیک ترین دستگاه به خود را بر می دارند تا نگاهی سریع به آن بیاندازند و این دستگاه می تواند گوشی همراه خودشان نباشد. آن ها از این دستگاه برای آگاه سازی خود نسبت به محصولات موجود در بازار استفاده می کنند حتی قبل از اینکه تصمیم به خرید آن محصول را داشته باشند.
طبق تحقیقت انجام شده توسط گوگل، کاربران گوشی قصد خرید بیشتری نسبت به کاربران دسکتاپ دارند. آن ها تمرکز بیشتری بر روی هدف خود دارند و آماده خرید هستند. این وظیفه شماست که آنجا باشید وقتی که آن ها به دنبال محصول یا سرویسی هستند.
مشاهده سئو موبایل از نظر حل مشکلات فنی یا موضوعات محتوا بسیار آسان است اما نیاز است تا توجه دقیقی بر روی برند سازی و تجربه کاربری داشته باشید. داشتن یک تجربه بد از یک برند یا سایت موبایلی باعث از دست رفتن مشتریان برای همیشه می شود.
زمانی که یک تجربه عالی برای مشتریان بالقوه ایجاد کنید آن ها ممکن است برند شما را برای دیگران تبلیغ کنند.
سئو موبایل در مقایسه با سئو دسکتاپ
تفاوت زیادی بین سئو موبایل و سئو دسکتاپ وجود دارد، اما اهدافشان قابل مقایسه است. هدف شما دسترسی به بازدید کنندگان و تبدیل آن ها به مشتری است. بعضی مواقع، تاکتیک های سئو دسکتاپ برای SEO موبایل هم کاربرد دارند، اما به شیوه ای کاملا متفاوت. سه قالب اصلی نیاز است: تمرکز بر روی عملکرد، تجربه کاربری و محتوا. در SEO دسکتاپ تمرکز بیشتر بر روی عموم است در حالی که SEO موبایل بیشتر بروی سئو لوکال یا محلی تمرکز دارد.
چیزی که اینجا تفاوت دارد نتیجه ای است که از طریق موبایل در مقایسه با دسکتاپ به دست می اورید. برای یک جستجوی کوئری یکسان، با توجه به دستگاهی استفاده می کنید ممکن است نتایج متفاوتی را ببینید.
به علاوه فاکتور های دیگری نتایج جستجوی موبایل را تحت تاثیر قرار می دهند، مانند لوکیشنی که هستید. به این معنی است که برای گرفتن رتبه بهتر محصولات یا محتوای تان در دسکتاپ نتیجه یکسانی در موبایل نخواهید داشت. زمانی که عملکرد خود را در موبایل ارزیابی می کنید، همیشه به نتایج جستجو موبایل توجه کنید.
به علاوه سعی کنید به طور مرتب چک کنید که گوگل در حال انجام چه کاری بر روی موبایل است اما به طور اختصاصی موقعیت خودتان را نیز بررسی کنید. گوگل اغلب با استفاده از داده های ساخت یافته در حال غنی سازی نتایج جستجو است و این داده ها در موبایل شاخص ترند.
به این فکر کنید: جستجو کردن برای رویداد ها، شغل، فیلم، محصولات و حتی ساده ترین حقایق باعث غنی تر شدن جستجوهای گوگل می شود. در ادامه موارد بیشتری از این دست را خواهید دید.
ارجحیت ایندکس موبایل توسط گوگل
اهمیت سئو موبایل در بیانیه ای توسط گوگل در سال 2016 منتشر شد. در جولای 2019 گوگل ایندکس موبایل را در ارجحیت قرار داد و تا مارچ 2021 تمام سایت ابتدا نسخه موبایلی شان ایندکس می شود. اما به چه معنی است؟ برای اولین بار، گوگل رتبه بندی را بر اساس کیفیت نسخه موبایل سایت در مقابل نسخه دسکتاپ قرار داد.
نسخه موبایل گوگل بات سایت موبایلی را کرال می کند و مشخص می کند که آیا عملکرد، محتوا و تجربه کاربری ارزش دیده شدن را دارند. اگر این گونه باشد رنکینگ بهتری می گیرید. اگر ضعف هایی دارد، سایت های دیگر رتبه بندی بهتری می گیرند و شما پایین تر می روید.
حتی اگر بر روی نسخه موبایل تمرکز نکرده اید باز هم توسط نسخه موبایلی بررسی خواهید شد، پس الان زمانی است که باید دست به کار شوید.
در ژانویه 2018، گوگل اعلام کرد که از جولای همان سال سرعت صفحات یکی از فاکتور های رتبه بندی برای جستجوهای موبایل خواهد بود.
“بروزرسانی سرعت” بدون در نظر گرفتن فناوری مورد استفاده در ساخت صفحه، در همه صفحات یکسان است. هدف کوئری های جستجو هنوز هم یکی از سیگنال های قوی است، بنابراین یک صفحه کند باز هم می تواند رتبه بندی خوبی داشته باشد اما اگر محتوایی عالی و مرتبط داشته باشد.
مواردی که تغییر کرده اند!
اکنون برای ارزیابی سایت ها، گوگل ابتدا نسخه موبایلی را ایندکس می کند. برای اینکه مطمئن شوید گوگل این کار را برای شما به درستی انجام می دهد و سایت شما قابلیت کرال شدن را دارد باید مشکلاتی مانند سرعت لود شدن پایین و موارد بلاک شده در robots.txt را بر طرف کنید. همچنین اگر می خواهید که سایت تان به خوبی رتبه بندی شود باید با حداکثر سرعت بارگیری یا لود شود.
گری ایلیس از طرف گوگل پستی را نوشت و در آن جزئیاتی را بیان کرد که برای ایندکس شدن نسخه موبایلی باید به آن ها توجه کنید. مانند داشتن محتوای عالی هم در سایت موبایل و هم در دسکتاپ، سرمایه گذاری بر روی داده های ساخت یافته، نوشتن توضیحات متای مناسب، بررسی تنظیم hreflang و اطمینان پیدا کردن از توانایی سرور برای رسیدگی به افزایش نرخ کرال.
در جولای 2020، پست دیگری نوشت با امکان انجام کارهای بیشتر مانند وجود تصاویر و ویدیو در فرمت مناسب.
دیگر نمی توانید مانند سابق اطلاعات کمتری در نسخه موبایلی خود نسبت به دسکتاپ قرار دهید. محتوای شما در هر دو حالت باید یکسان باشد، به دلیل اینکه در این صورت تنها براساس اطلاعات سایت موبایلی تان رتبه بندی خواهید شد.
“برای بهینه سازی ایندکس موبایل، مطمئن شوید تا چیزی را که به کاربران موبایل نشان می دهید، نسخه ای از آن محتواست که می خواهید گوگل آن را ایندکس کند نه یک نسخه ویرایش شده و محدود که دیرتر از نسخه دسکتاپ به روز شده است یا اینکه نسخه ای که به صفحه اصلی تلفن همراه هدایت می شود. “
فراموش نکنید که به گوگل بگویید سایت تان mobile-friendly است. می توانید یک بیانیه بازدید اضافه کنید – اگر از یک طراحی responsive – یا یک عنوان متفاوت زمانی که از خدمت پویا (dynamic serving) استفاده می کنید.
فاکتور جدید رتبه بندی گوگل: تجربه صفحه
در می 2020، گوگل فاکتور دیگری به نام تجربه صفحه را اعلام کرد. در حالی که سال ها گوگل بر روی سرعت سایت تمرکز کرده است، به روز رسانی تجربه صفحه چیز جدیدی را اضافه کرده است:
آیا سایت سریع لود می شود؟ آیا تصویر یا تبلیغی وجود دارد که دیر بارگیری می شود و به تجربه سایت آسیب می رساند؟
معیار های اساسی هسته وب جدید به شما کمک می کنند تا درک بهتری از تجربه صفحه داشته باشید و اولویت بندی ها بهبود پیدا کنند. جایی در سال 2021، بالاخره الگوریتم های جدید تجربه صفحه برای همه شناخته می شوند.
چگونه سئو موبایل را ارتقا دهیم؟
SEO موبایل همانند سئو معمولی، تماما درمورد قابل کرال بودن و پیدا شدن سایت است. همچنین، نیازمند عملکرد ستاره ای، محتوای عالی و تجربه کاربری (UX) بی عیب هست.
برای اینکه بهتر درک کنید، نیاز است در مورد عملکرد کنونی سایت تان بدانید و آگاه باشید که بازدید کنندگان تان در حال انجام چه کاری هستند. مردم شیوه جستجو کردن شان را در هنگام استفاده از موبایل عوض می کنند.
برای مثال، آیا مردم از یک کلمه کلیدی یکسان در هنگام جستجو، در نسخه موبایل و دسکتاپ استفاده می کنند؟ اما مردم همیشه در هنگام کار با نسخه موبایلی شیوه جستجوی خود را تغییر می دهند و حال شما می خواهید مردم چه کار کنند؟ دایت کردن آن ها به نزدیک ترین غذاخوری در محل زندگی شان مناسب نسخه دسکتاپ نیست، مناسب ترین گزینه استفاده از گوشی موبایل است.
ابزار SEO موبایل
باید Google Search Console را بهترین دوست خود کنید. یکی از ابزار های عالی برای این است که بفهمید که سایت شما در نتایج جستجو چگونه است.
برای مثال با استفاده از ویژگی Search Analytics می توانید ببینید که کاربران موبایل و دسکتاپ با استفاده از کلمات به اهداف خود می رسند. آیا کلمه کلیدی درستی را هدف قرار داده اید؟ یا اینکه باید بر روی چیز دیگری تمرکز کنید؟
گوگل بات نیاز دارد تا JavaScript ،CSS و فایل تصاویر را برای ایندکس کردن درست کرال کند. ابزار بسیار کاربردی ای در سرچ کنسول وجود دارد: URL Inspection.
این ابزار به شما کمک می کند تا ببینید گوگل بات دقیقا چه چیزی را می بیند و چه محتوایی را رندر می کند. وقتی صفحه نمایش هم تراز نمی شود و ابزار خطا ها را ذکر می کند، باید دست به کار شوید.
ابزار Mobile Usability
یکی دیگر از ویژگی های سرچ کنسول که زندگی شما را آسان تر می کند ابزار Mobile Usability است. این ابزار سایت ما را چک می کند و نمایه ای از پست ها و صفحاتی را ارائه می دهد که از قوانین سازگار با تلفن همراه گوگل پیروی نمی کنند. این یکی از راه های عالی برای بهبود سئو موبایل است.
ابزار دیگر
از ابزارهای کاربردی دیگر SEO موبایل می توان گفت :
- Google’s Mobile-Friendly Test
- Rich Results Test
- Lighthouse
- Analytics
- SEMrush
- Ahrefs
- Ryte
- ScreamingFrog
- SimilarWeb.
سئو موبایل برای عملکرد بهتر طراحی شده است
اولین گزینه ای که باید برای بهبود سئوی موبایل خود بر روی آن تمرکز کنید، عملکرد است. عملکرد به طور کلی به معنی سرعت سایت است. فاقد تفکر است: هرچه سایت شما سریع تر باشد، کاربران تان خوشحال ترند. اگر زمان لود شدن سایت تان زیاد باشد باعث می شود تا بازدید کنندگان تان به صفحات دیگر بروند.
اگر زمان لود شدن سایت موبایلی بیش از 10 ثانیه باشد احتمال افزایش نرخ پرش بازدید کنندگان 123% است.
بهینه سازی عملکرد، یک فرآیند ادامه دار است. سایت شما هیچوقت به انداز کافی سریع نخواهد بود، برای بهینه سازی همیشه کار های زیادی برای انجام دادن وجود دارد. با یک نگاه دقیق نسبت به عملکرد سایت تان، می توانید نکات لازم برای ارتقا را پیدا کنید. گوگل و مشتریان شما عاشق سایتی با سرعت بالا هستند.
طراحی ریسپانسیو (Responsive) و داینامیک سروینگ (dynamic serving) و دامنه جدا
زمانی که سایت موبایلی خود را توسعه می دهید، سه گزینه دارید: طراحی ریسپانسیو، داینامیک سروینگ یا داشتن سایتی جدا در یک زیر دامنه. گوگل طراحی پاسخگو را ترجیح می دهد، به دلیل اینکه شما تنها یک سایت دارید که باید با دستگاه شما سازگار شود.
بر طبق گوگل، استفاده از responsive design سایت موبایلی شما را برای ایندکس شدن واجد شرایط می کند. همیشه به گوگل اجازه دهید تا بداند سایت شما mobile-friendly است با استفاده از meta name=“viewport” در ابتدای فایل های تان.
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
داینامیک سروینگ (Dynamic serving) راه متفاوتی دارد. بسته به نوع دسترسی به سایت شما از فناوری سرور برای ارائه نسخه متفاوت سایت شما به کاربران تلفن همراه استفاده می کند.
URL یکسان است اما فایل های ارسال شده کاملا متفاوت هستند. نیاز است تا header متفاوتی را اضافه کنید تا گوگل سایت شما را کرال کند. با این روش، گوگل فایل های بهینه شده برای موبایل به سرعت دریافت می کند. یک header متفاوت این چنینی در هنگام درخواست جستجوگر ظاهر می شود:
Vary: User-Agent
گزینه سوم داشتن یک سایت موبایلی جدا با یک URL متفاوت است و با محتوای کاملا متفاوت. گوگل این شیوه را پشتیبانی می کند اما زمانی که یک ارتباط درست بین دامنه دسکتاپ و دامنه موبایل تان ایجاد کنید. از rel="alternate"
و rel="canonical"
استفاده کنید تا به گوگل بگویید این صفحات چگونه به یکدیگر مرتبط شده اند.
بهبود سرعت سایت موبایلی
یکی از مهم ترین جنبه های سئو موبایل بهبود سرعت سایت است. PageSpeed Insights به شما نشان می دهد که سرعت لود شدن سایت شما در موبایل و دسکتاپ چقدر است. حتی به شما پیشنهاداتی برای افزایش عملکرد سایت می دهد.
از این ابزار در کنار ابزارهای دیگر مرورگر استفاده کنید و با استفاده گزارشات نیازهای اساسی هسته وب در گوگل سرچ کنسول ببینید که محتوای سایت تان چگونه رندر می شود.
اجرای AMP
پروژه اپن سورس AMP با هدایت گوگل، یا صفحات موبایل شتاب یافته یک هدف دارند: لود شدن صفحات با حداکثر سرعت. در ابتدا AMP، در پست های استاتیک استفاده می شد مانند وبلاگ ها یا مقالات خبری که نیازی به تعامل با کاربارن نداشت.
برای اهداف تجارت الکترونیک و پیج های پویا، AMP در حدود یک سال کاهش پیدا کرد. اما امروزه AMP قادر به ایجاد سایت های ابتدایی و متعارف است که در آینده به نتیجه خواهند رسید.
با بررسی AMP ببینید که در سایت شما چکار می تواند انجام دهد و شما چگونه می توانید آن را اجرا کنید. همه سایت ها نیازی به آن ندارند اما در صورت داشتن AMP می توانید استفاده های زیادی ببرید.
برنامه های ارتقا دهنده وب (PWA)
PWA ها راه دیگری برای هدف قرار دادن کاربران موبایل پیشنهاد می کنند. برنامه ارتقا دهنده وب (PWA) یکی از یکی از راه حل های all-in-one است که در همه دستگاه ها کار می کند برای همه کاربران کار می کند.
این یک متقاطع عالی میان دنیای وب سایت ها و اپلیکیشن ها است.برنامه سایت همانند یک اپلیکیشن کار می کند، بدون نیاز به انتشار آن در یک فروشگاه اپلیکیشن. زمانی که به درستی انجام شود، PWA خوب باعث می شود تا کاربران تصور کنند که در حال استفاده از یک اپلیکیشن واقعی هستند.
با تشکر از تکنولوژی هایی مانند service workers، مرورگر می تواند کارهای زیادی را در پس زمینه انجام دهد، در حالی که front end را در لحظه به روز می کند. اگر به یک اپلیکیشن نیاز دارید این گزینه خوبی است اما هزینه بالایی دارد.
در سال های آینده در فرآیند برنامه های وب سایت تغییرات زیادی بوجود خواهد آمد. هر مرورگر بزرگی – هم موبایل و هم دسکتاپ – اکنون service workers را پشتیبانی می کنند حتی سافاری در MacOS وiOS.
تمرکز بر روی تجربه کاربری (UX)
علاوه بر پیدا شدن آسان و سرعت بالا، سایت موبایل باید یک تجربه کاربری لذت بخش را در اختیار قرار دهد – خصوصا گوگل این فاکتور را در الگوریتم های خودش قرار داده است. در ابتدا بررسی کنید کاربران تان چه وظایف مشترکی در سایت تان دارند. هدف جستجوی آن ها چیست ؟ سعی کنید تمام موانع را حذف کنید تا کاربران بتوانند به سرعت به هدفشان برسند. موارد زیادی هستند که برای بهینه کردن تجربه کاربری ضروری هستند. برای مثال:
- اولین و مهم ترین: مشتریان خود را فراموش نکنید.
- سایت موبایلی خود را کاربردی و لذت بخش کنید.
- سایز فونت خود را تنظیم کنید: تایپوگرافی سایت تان نیاز به برجسته شدن دارد.
- فضای کافی میان عناصر قابل کلیک شدن قرار دهید.
- زیر منوهای خود را قابل کلیک شدن قرار دهید، تا کاربران به صورت اتومات به صفحه نروند به جای زیر منوها.
- شماره تلفن خود را در صفحه اصلی قرار دهید و آن را قابل کلیک شدن بکنید. با این روش افراد می توانند هر زمان که نیاز داشتند با شما تماس بگیرند.
- نمای صفحه به اندازه ای باشد که که نیاز به بزرگ کردن صفحه نباشد.
- دکمه های طراحی شده به قدری بزرگ باشند تا با انگشت بتوان بر روی آن ها کلیک کرد.
- پاک کردن به هم ریختگی ها.
- تست کنید، تنظیم کنید و دوباره تست کنید.
بهینه سازی برای لوکال (Local)
در حالی که ما از گوشی های هوشمند خود در خانه زیاد استفاده می کنیم، این دستگاه ها قطعا در بیرون از خانه کاربردی تر هستند. گوگل دریافته است که 76% از کاربرانی که برای به دنبال چیزی در اینترنت جستجو می کردند به کسب و کارهای لوکال یا محلی برخورد کرده اند. 28% آن ها اقدام به خرید از آن تجارت های محلی کرده اند.
برای اینکه در جستجوهای لوکال نمایش داده شوید باید بر روی سئو لوکال خود کار کنید. نتایج جستجوی لوکال متفاوت از جستجوهای معمول دسکتاپ است، پس نیاز است تا بدانید چه چیزی را و چگونه می خواهید هدف قرار دهید. در اینجا روش هایی برای بهبود سئو لوکال برای موبایل وجود دارد:
- محتوای محلی بنویسید: این یکی از بترین کارهایی است که می توانید رتبه بندی لوکال خود را ارتقا دهید.
- ساختن لینک های لوکال
- Google My Business: در این سایت ثبت نام کنید و اطلاعات خود را وارد کنید. می توانید NAP خود را به روز نگه دارید، به نظرات جواب دهید و عکس آپلود کنید و کارهای دیگری انجام دهید.
- نظرات: از مشتریان خود بخواهید تا نظر بدهند، آن ها را با داده های ساختار یافته علامت گذاری کنید و در صفحه خاصی از سایت خود قرار دهید این کار نتیجه عالی ای دارد.
- عکس ها: از کار عکس های زیبایی بگیرید و در Google My Business قرار دهید.
- Schema.org: اطلاعات ساختار یافته برای جزییات NAP، محصولات، نظرات و غیره اضافه کنید.
- اطلاعات تماس: همیشه اطلاعات تماس خود را به روز و در دسترس قرار دهید.
تنظیم دقیق محتوای موبایل
صفحه گوشی های موبایل کوچک هستند. در این صفحه، متن ظاهری بی پایان و بدون پاراگراف به خود می گیرد. کاربران مدام باید صفحه را به پایین حرکت دهند تا محتوا را ببینند.
طراحی متن در صفحه موبایل می تواند باعث آشفتگی طراحان سایت شود. اما طراحی و استفاده از متن یکی از فاکتورهای موفقیت سایت است.
اگر سایت شما غیرقابل خواندن یا بسیار ساده و زشت است، کسی حتی مقاله 1000 کلمه ای شما را نمی خواند. در بدترین حالت حتی شاید حاضر به خواندن 100 کلمه هم نشوند.
مردم از طریق گوشی متن های زیادی را می خوانند اما باید این کار را برای آن ها ساده بکنید، بر همین مبنا باید محتوای شما تاثیر گزار باشد و جلوه خوبی داشته باشد.
نوشتن برای صفحه های کوچکتر
همیشه در زمان ایجاد محتوا و یا ویرایش آن محدودیت سایز صفحات کوچک را در ذهن داشته باشید. از جملات بسیار طولانی استفاده نکنید، هر پاراگراف خود را در حدود 4 خط نگه دارید و با استفاده از نشانه های فهرست لیست ها و سرتیترهای خود را جدا کنید. هیچ چیز برای بازدید کننده شما بیش از یک بلوک گسترده از متن بدون قالب ، دلهره آور نیست.
نوشتن عنوان و توضیح متای بهتر
گوگل اطلاعات کمتری در نتایج جستجوی موبایل نسبت به دسکتاپ نشان می دهد. توضیحات متا و عنوان سایت شما در صورت طولانی بودن کوتاه می شوند.
در زمان بهینه سازی محتوا برای SEO موبایل به این موارد دقت کنید. برای مثال در قسمت اسنیپت سئو Yoas می توانید بین نمای موبایل و دسکتاپ تغییر کنید. با این روش می توانید تفاوت بین دسکتاپ و موبایل را ببینید و آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید.
آماده سازی برای جستجوی صوتی
زمانی که بر روی محتوای خود کار می کنید، باید به جستجوی صوتی نیز فکر کنید. با بوجود آمدن Apple’s Siri, Amazon’s Alexa وGoogle’s Home assistant همه کارها سرعت گرفته اند. هر روزه افراد بیشتری از گزینه voice برای جستجوی محتوا استفاده می کنند و محتوای شما باید به گونه ای باشد تا پاسخگوی نیازهای کاربران باشد.
اگر به درستی انجام شود، ممکن است با یک تیر دو نشان را بزنید: نه تنها جواب کاربر را داده اید بلکه باعث برجسته تر شدن شما برای موتور جستجوی صوتی شود آن هم از طریق featured snippet. این ویژگی را اگر در گوگل به دست آورید نشان دهنده این است که سایت شما 100 در 100 پاسخگوی آن سوال است.
برای آماده شدن برای جستجوی صوتی، ابتدا باید نگاهی به محتوای خود بیاندازید. از خودتان بپرسید آیا این مطلب جوابگوی سوال کاربر هست؟ اگر نه، آن را عوض کنید.
بفهید که کاربران برای جستجوی صوتی دنبال چه مطالبی هستند. با استفاده از ابزار هایی مانند Answer the Public یا AlsoAsked.com به دنبال سوال های رایج برای جواب دادن باشید.
اضافه کردن داده های ساختاری Schema به سایت موبایلی
داده های ساخت یافته به طرز غیرقابل باوی مهم هستند. با استفاده از داده های ساخت یافته در حالت Schema.org عناصر موجود در سایت تان را توضیح می دهید. می توانید با موتورهای جستجو خطوط ارتباطی برقرار کنید.
داده های ساخت یافته برای موتورهای جستجو روشن می کنند که هر المان یا عنصر در سایت تان به چه معنی است. اگر به درستی انجام شود، موتورهای جستجو شما را در رتبه بالاتری در نتایج جستجو قرار می دهند. با این روش سایت شما متفاوت از سایت های دیگر می شود و نرخ کلیک آن بالاتر می رود.
حرف آخر
با استفاده از این راهنما می توانید سئو موبایل خود را بهبود بخشید تا عملکرد سایت موبایلی تان ارتقا یابد. seo موبایل عملی است که به طور مرتب باید پیگیری شود به دلیل اینکه تکنولوژی ها هر روزه در حال پیشرفت هستند. دنیا همه روزه در حال تغییر کردن است و شما نیز باید تغییر کنید.
پس منتظر چه هستید؟ گوشی همراه خود را بردارید و سایت موبایلی خود را در مرورگر بررسی کنید و خطا های آن را رفع کنید. با استفاده از این راهنمای سئو زمان انجام هر اقدامی رسیده است، اگر عجله نکنید ممکن است عقب بیافتید.
دیدگاهی بنویسید