در این مقاله قصد داریم به توضیح سئو بین المللی و روش های بهینه سازی وب سایت برای سایر کشورها بپردازیم. اگر وب سایت شما بر مخاطبان جهانی تمرکز دارد، احتمالا در مورد بهترین روش های سازماندهی و بهینه سازی سایت خود برای کشور های مختلف فکر کرده اید.
چندین تصمیم مهم وجود دارد که هنگام انتقال محتوای خود به مخاطبان بین المللی باید انجام دهید. تعیین اینکه به کدام ساختار دامنه نیاز دارید مهم است، اما هنگام استفاده از یکی از بهترین شیوه ها باید به آن ها توجه داشته باشید، مخصوصاً اگر محتوای شما به زبان دیگری منتشر شده باشد.
سئو بین المللی (international SEO) چیست؟
سئو بین المللی فرآیند بهینه سازی وب سایت شما است به طوری که موتور های جستجو به راحتی می توانند کشور هایی را که می خواهید مورد هدف قرار دهید و از چه زبان هایی برای تجارت استفاده می کنید، تشخیص دهند.
آیا نیاز به شرکت بین المللی دارید؟
اگر متوجه شده اید که وب سایت شما بازدید خوبی از کشور های دیگر به جز محلی که در آن هستید می گیرد، وقت آن رسیده که برای ایجاد تجربه بهتر، همه تغییرات را در وب سایت خود ایجاد کنید.
در ظاهر، سئو بین المللی ممکن است یک مفهوم کاملاً خارجی به نظر برسد، اما در واقعیت، شما ممکن است بیش از آنچه می دانید با آن آشنا باشید. SEO بین المللی را به عنوان هدف گذاری جغرافیایی در نظر بگیرید، اما به جای بهینه سازی وب سایت خود برای جذب ترافیک از شهر یا ایالت خود، آن را برای کشورها و زبان های مختلف بهینه سازی می کنید.
اگر به دنبال ایجاد یک سایت کاملاً بین المللی (یعنی سایتی هستید که به طور خاص کشور و زبان متفاوتی را هدف قرار می دهد)، وظایف سطح بالای شما برای دستیابی به این “هدف گذاری جغرافیایی بین المللی” سه گانه است:
- کشور هدف و یا منطقه خود را با ساختار URL مناسب بین المللی (هدف کشور) مشخص کنید.
- تعیین کنید که صفحات شما با استفاده از تگ های زبان (زبان مورد نظر) کدام زبان را مورد هدف قرار می دهند.
- محتوا را به زبان های کاربران مورد نظر خود ایجاد و نگهداری کنید. اینها مواد اولیه ای هستند که در واقع با آن ها هدف گذاری می کنید.
گاهی اوقات، شما ممکن است فقط به دنبال هدف قرار دادن یک زبان خاص یا یک کشور خاص باشید. در این موارد، شما ممکن است فقط بخواهید برای رسیدن به یکی یا دو مورد از این سه هدف تلاش کنید.
بهترین شیوه های سئو بین المللی
ساختار URL برای سایت های بین المللی
چند ساختار URL وجود دارد که مدیران وب می توانند از آن ها برای هدف قرار دادن یک کشور خاص با وب سایت های خود استفاده کنند. آن ها شامل استفاده از یک دامنه سطح بالا کد کشور ( ccTLD )، یک زیر دامنه، یک زیر شاخه یا زیر پوشه، یک gTLD با پارامتر های زبان یا حتی استفاده از یک نام دامنه متفاوت به طور کامل هستند. بیایید هر یک از این گزینه ها را دقیق تر بررسی کنیم:
ccTLD- همانطور که توسط گوگل تعریف شده است، ccTLD ها از کد های دو حرفی برای نشان دادن به کاربران و موتور های جستجو در کدام کشور، دولت مستقل یا قلمرو وابسته استفاده می کنند. توجه داشته باشید که برخی از کد های کشور، مانند ly. برای لیبی، آنقدر برای اهداف دیگر استفاده می شوند که گوگل با آن ها به طور کلی رفتار می کند.
Subdomain (زیر دامنه)- محتوای بین المللی شده در یک “دامنه سطح سوم” جداگانه قرار می گیرد که ممکن است اعتبار دامنه را از دامنه ریشه دریافت یا دریافت نکند.
Subdirectory (زیرشاخه) – محتوای بین المللی شده در یک زیرشاخه یا زیر پوشه خاص از یک دامنه ریشه قرار می گیرد.
gTLD با پارامتر های زبان- یک دامنه عمومی سطح بالا (مانند com ، .net. ، یا org.) با افزودن یک پارامتر URL، به بلندگو های یک زبان خاص هدف گذاری می شود.
Different domain (دامنه متفاوت)- محتوای بین المللی شده در یک دامنه ریشه ای کاملاً متفاوت از سایت غیر بین المللی قرار می گیرد.
موتور های جستجو ممکن است هر ساختار URL را کمی متفاوت تفسیر کنند، بنابراین هر تکنیک مزایا و معایب خود را دارد – از جمله منابع مورد نیاز برای پیاده سازی و نگهداری آن ها. قبل از انتخاب ساختار مناسب برای شما، ارزش آن را دارد که در مورد هر گزینه جزئیات بیشتری را بررسی کنید.
در این جدول چند ترکیب از ساختار های URL بالقوه که می توانند برای بین المللی سازی یک سایت مورد استفاده قرار گیرند و موتور های جستجو هر ساختار را تفسیر می کنند را مورد بررسی قرار می دهد:
هر ساختاری را که انتخاب کنید، گوگل توصیه می کند که سلسله مراتب خود را به شیوه ای مشابه در هر بخش از سایت خود سازماندهی کنید تا بصری و به راحتی قابل خزیدن باشد.
زبان هدف وب سایت
به موتور های جستجو نشان دهید که با استفاده از hreflang یا متا تگ های زبان، چه زبان هایی را تنظیم کرده اید – قطعاتی از کد که نشان می دهد محتوای شما به چه زبانی در دسترس است. مثال زیر به گوگل می گوید که نسخه جایگزین محتوا به زبان فرانسوی در لینک ارائه شده موجود است:
مثال تگ hreflang:
</"link rel="alternate" href="http://example.com/fr" hreflang="fr-fr>
چند روش برتر دیگر:
مطمئن شوید که همه چیز از ناوبری سایت شما، تا محتوا و میز راهنمای شما، به زبان اصلی منطقه مورد نظر شما باشد. از ترجمه های ماشینی استفاده نکنید (آن ها هنوز به اندازه کافی خوب نیستند). بر اساس موقعیت مکانی، کاربر را به طور خودکار به یک زبان دیگر هدایت نکنید.
برای نشان دادن نسخه های مختلف زبان صفحه، از استفاده از کوکی ها یا اسکریپت ها خودداری کنید. موتور های جستجو نمی توانند آن نوع محتوای پویا را خزیده و کاربران انسانی نیز نمی توانند آن را ببینند.
محتوای خود را با زبان و فرهنگ کاربر مورد نظر مطابقت دهید
مطمئن شوید که اطلاعاتی را ارائه می دهید که مناسب مخاطبان شما باشد. با استفاده از زبان محلی، واحد پول و منطقه زمانی همراه با اطلاعات تماس مانند آدرس و شماره تلفن، به کاربران و موتور های جستجو سیگنال های قوی ارسال می کنید که در مکان مناسب قرار دارید.
هنگام طراحی و محتوای خود نیز به تفاوت های فرهنگی فکر کنید. مناطق مختلف به مواردی مانند رنگ، طرح و سبک طنز به طرق بسیار متفاوت نگاه می کنند.
وقتی مشخص شود که صفحه شما برای آن ها مناسب است، شانس اینکه آن ها تجربه مثبتی از وب سایت شما داشته باشند را افزایش می دهید.
همچنین شایان ذکر است که اگر سئو بین المللی به درستی پیاده سازی شود، باید تقریباً برای کاربران نامرئی باشد. آنها باید به سادگی محتوای مرتبط، به زبان خود و در منطقه خود (در صورت لزوم) دریافت کنند. بنابراین، سیگنال ها بیشتر در مورد کمک به موتورهای جستجو برای نشان دادن محتوای مناسب به افراد مناسب است تا در مورد جذب کاربران.
سایر سیگنال های SEO
سیگنال های دیگر برای نشان دادن به موتورهای جستجو مبنی بر اینکه سایت شما کشور خاصی را هدف قرار می دهد عبارتند از:
- میزبانی سایت شما بر اساس IP محلی
- لینک دادن به محتوای محلی
- ایجاد لینک از منابع محلی
- یافتن راه هایی برای رتبه بندی در موتورهای جستجوی محلی
هدف گذاری بین المللی به طور خلاصه
اگر کشور خاصی را هدف قرار می دهید، به استفاده از ccTLD فکر کنید. اما، اگر فقط بر روی هدف گذاری زبان تمرکز می کنید، ccTLD احتمالاً بهترین انتخاب برای شما نیست، زیرا برای هدف قرار دادن یک منطقه جغرافیایی خاص و نه به طور خاص زبانی که در آنجا صحبت می شود، مناسب است.
در این موارد، احتمالاً بخواهید از روش بین المللی سازی دیگری مانند استفاده از hreflang، زیر پوشه ها یا زیر دامنه ها در ترکیب یا به جای استفاده از ccTLD استفاده کنید. اگر از ccTLD برای سایت هدف بین المللی خود استفاده نمی کنید، این بحث درباره جوانب مثبت و منفی زیرشاخه ها در مقابل زیر دامنه ها را بررسی کنید.
امیدوارم مقاله سئو بین المللی برایتان مفید باشد. موفق باشید.
منبع: moz
دیدگاهی بنویسید