سئو داخلی (همچنین به عنوان “سئو on-site”) عمل بهینه سازی محتوای صفحات وب برای موتور های جستجو و کاربران است. روش های معمول سئو On-Page شامل بهینه سازی برچسب های عنوان، محتوا، لینک های داخلی و URL ها است. در این مقاله ما به شما سریع ترین راهکار ها را می آموزیم.
این موضوع با سئوی خارجی متفاوت است. سئوی off-page برای سیگنال هایی که در وب سایت شما اتفاق می افتد (به عنوان مثال، بک لینک ها) بهینه سازی می شود.

موفقیت در جستجوی ارگانیک امروز مستلزم بهینه سازی ترکیبی از عوامل است که موتور های جستجو آن ها را مهم می دانند مانند تکنیک های فنی، داخلی و خارج از صفحه. در طول سال ها، ما تمرکز بیشتری را بر روی تکنیک های سئو off page مانند ایجاد لینک و سایر عناصر فنی مشاهده کرده ایم.

اما واقعیت این است که اگر به اصول اولیه سئو داخلی توجه نکنید، SEO خارجی چندان مفید نخواهد بود. متخصصان سئو باهوش می دانند که بهینه سازی on-page باید به طور مداوم در اولویت قرار گیرد. از آنجا که چشم انداز جستجو در حال پیشرفت است، مهم است که مطمئن شوید دانش SEO شما به روز است.

سئو داخلی چیست؟

سئوی داخلی به عمل بهینه سازی صفحات وب برای بهبود رتبه بندی موتور های جستجو در وب سایت و کسب ترافیک ارگانیک اشاره دارد. علاوه بر انتشار محتوای مرتبط و با کیفیت، SEO داخلی شامل بهینه سازی عناوین، تگ های HTML (عنوان، تگ متا، و هدر) و تصاویر شما می باشد. همچنین به این معنی است که مطمئن شوید وب سایت شما از تخصص، اعتبار و قابلیت اطمینان بالایی برخوردار است.

این جنبه های مختلف صفحه وب را در نظر می گیرد که وقتی به هم اضافه شوند، نمای وب سایت شما را در نتایج جستجو بهبود می بخشد.

اهمیت سئو on-page

سئو داخلی اهمیت زیادی دارد زیرا به موتور های جستجو کمک می کند تا وب سایت شما و محتوای آن را بفهمند و همچنین تشخیص دهند که آیا مرتبط با کوئری های جستجو است یا خیر. با پیچیده تر شدن موتور های جستجو، تمرکز بیشتری بر ارتباط و معناشناسی در صفحات نتایج موتور های جستجو (SERPs) وجود دارد.

گوگل با انبوهی از الگوریتم های پیچیده اش، در حال حاضر در زمینه های زیر بسیار بهتر شده است:

  • درک آنچه کاربران در هنگام تایپ کردن یک کوئری در واقع به دنبال آن هستند.
  • ارائه نتایج جستجو که مطابق با هدف کاربر (اطلاعات، خرید، هدایت صحیح) است.

سازگار شدن با این توسعه ضروری است و شما می توانید با اطمینان از اینکه وب سایت شما و محتوای آن، هم طبق آنچه برای کاربران در صفحات وب شما قابل مشاهده است (به عنوان مثال متن، تصاویر، ویدئو یا صوت) و هم عناصری که فقط برای جستجو قابل مشاهده هستند، این کار را انجام دهید. موتور ها (به عنوان مثال تگ های HTML، داده های ساختار یافته) مطابق با آخرین شیوه های بهینه سازی بهینه شده اند.

علاوه بر این شما نمی توانید سئو داخلی را به سادگی نادیده بگیرید زیرا هنگام بهینه سازی عناصر در سایت کنترل بیشتری نسبت به سئو خارجی دارید. اگر استراتژی های سئو on-page خود را ارتقا دهید، شاهد افزایش ترافیک چشمگیری خواهید بود.

در ادامه توجه دقیق به 10 موردی که ذکر کرده ایم به بهبود محتوا و اعتبار شما کمک می کند و رتبه، ترافیک و نرخ تبدیل شما را افزایش می دهد.

1. E-A-T

E-A-T از فاکتور های سئو داخلی

E-A-T که مخفف تخصص(Expertise)، اعتبار(Authoritativeness) و اعتماد(Trustworthiness) است، چارچوبی است که رتبه دهندگان گوگل برای ارزیابی تولید کنندگان محتوا، صفحات وب و به طور کلی وب سایت ها از آن استفاده می کنند.

گوگل همیشه محتوا با کیفیت بالا را در نظر گرفته است زیرا می خواهد مطمئن شود که سایت هایی که محتوای با کیفیت بالا تولید می کنند دارای رتبه بهتر هستند و سایت هایی که محتوای با کیفیت پایین ایجاد می کنند از بازدید کمتری برخوردار هستند.

بین آنچه گوگل آن را محتوای با کیفیت در نظر می گیرد و آنچه در نتایج جستجو نمایش داده می شود رابطه روشنی وجود دارد. اگر آن را همبستگی یا علیت بنامید، هرچه باشد، E-A-T به نوعی در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل نقش دارد. این بدان معناست که E-A-T باید در استراتژی های مختلف سئو شما مورد توجه قرار می گیرد.

2. تگ title

تگ title در سئو داخلی

تگ عنوان یک تگ HTML که در قسمت هدر هر صفحه وب وجود دارد، نشانه یا زمینه اولیه ای را در مورد موضوع صفحه مربوطه که در آن قرار دارد ارائه می دهد. این بخش به طور برجسته در صفحات نتایج موتور های جستجو (معمولاً به عنوان لینک قابل کلیک) و همچنین در پنجره مرورگر نشان داده می شود.

تگ عنوان به تنهایی تأثیر چندانی بر رتبه بندی ارگانیک ندارد، به همین دلیل گاهی اوقات در سئو داخلی نادیده گرفته می شود. به عبارت دیگر، تگ های عنوان گنگ، تکراری و ضعیف می توانند بر نتایج سئو شما تأثیر منفی بگذارند، بنابراین مطمئن شوید که برای این عنصر بهینه سازی کرده اید.

3. توضیحات متا

تاثیر توضیحات متا روی سئو داخلی

از ابتدای پیدایش اصول SEO، توضیحات متا یک نقطه بهینه سازی مهم بوده است. توضیحات متا، تگ های متایی هستند که توضیحاتی در مورد صفحه ارائه می دهند، اغلب در SERP ها در زیر عنوان صفحه نمایش داده می شوند.

در حالی که گوگل معتقد است توضیحات متا به رتبه بندی کمکی نمی کند، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ویژگی های اینچنینی، به صورت غیر مستقیم به بهبود صفحات شما کمک می کند. بهینه سازی توضیحات متا به درستی می تواند به بهبود موارد زیر کمک کند:

4. عنوان ها

آیا می خواهید محتوای وب سایت شما در جستجو به خوبی عمل کند؟ پس شروع به نوشتن تیتر های جذاب کنید. ارائه عنوان برای یک پست وبلاگ ممکن است بسیار اساسی به نظر برسد، اما یک عنوان خوب می تواند به معنای تفاوت بین یک کلیک و یک تصور باشد، به همین دلیل ایجاد آن ها به صورت استراتژیک مهم است.

تیتر های شما باید توجه کاربران را برانگیزد تا در SERP گوگل برجسته شود، کاربران را مجبور می کند تا بر روی ادامه مطلب کلیک کرده و به خواندن بقیه مطالب ادامه دهند.

5. تگ های هدر

بهینه سازی عنوان ها در سئو داخلی

تگ های هدر عناصر HTML (H1-H6) هستند که برای شناسایی عناوین اصلی و عناوین فرعی درون محتوای شما از سایر انواع متن (به عنوان مثال متن پاراگراف) استفاده می شوند.

تگ های هدر برای رتبه بندی سایت شما مانند گذشته اهمیت چندانی ندارند، اما این برچسب ها هنوز عملکرد مهمی را برای کاربران و سئو داخلی شما انجام می دهند. آن ها می توانند به صورت غیر مستقیم بر رتبه بندی شما تأثیر بگذارند:

  • خواندن مطالب را برای بازدیدکنندگان آسان تر و لذت بخش تر می کند.
  • ارائه متنی غنی از کلمات کلیدی در مورد محتوای شما برای موتور های جستجو.

6. نگارش سئو

نگارش سئو به معنای نوشتن محتوا با در نظر گرفتن موتور های جستجو و کاربران است. استراتژی های نگارش سئو، چیزی فراتر از کلمات کلیدی است.

به یاد داشته باشید که شما برای افراد محتوا می نویسید، بنابراین این محتوا باید با کیفیت بالا، قابل توجه و مرتبط باشد.

7. کنیبالیزیشن (Cannibalization) کلمه کلیدی

پیشگیری از Keyword Cannibalization از فاکتور های مهم سئو داخلی

آیا هرچه تعداد صفحات بیشتری برای یک کلمه کلیدی داشته باشید، رتبه بهتری برای آن کلمه کلیدی خواهید داشت؟ جواب منفی است. هدف قرار دادن یک اصطلاح خاص در چندین صفحه می تواند باعث “keyword cannibalization” شود که پیامد های فاجعه باری برای سئو داخلی شما دارد.

وقتی چندین صفحه برای یک کلمه کلیدی یکسان داشته باشید، در واقع با خودتان رقابت می کنید. مهم این است که تشخیص دهید آیا کنیبالیزیشن کلمات کلیدی در وب سایت شما وجود دارد یا نه و بلافاصله آن را برطرف کنید.

8. رسیدگی به محتوا

اکثر تولیدکنندگان محتوا بر ایجاد محتوای جدید متمرکز شده اند که فراموش می کنند به محتوای موجود خود رسیدگی کنند و این یک اشتباه است. رسیدگی به محتوای موجود بسیار مهم است زیرا به شما کمک می کند:

  • ارزیابی کنید که آیا محتوای موجود شما به اهداف خود می رسد و ROI را به دست می آورد یا خیر.
  • تشخیص دهید که آیا اطلاعات موجود در محتوای شما هنوز دقیق است یا قدیمی شده است.
  • تعیین کنید که چه نوع محتوایی برای شما بهتر جواب می دهد.

رسیدگی به محتوا می تواند به استراتژی سئو داخلی on-page شما کمک زیادی کند و باید به طور منظم انجام شود.

9. بهینه سازی تصویر

اهمیت بهینه سازی تصاویر در سئو داخلی سایت

افزودن تصاویر یک راه خوب برای جذابیت بیشتر صفحات وب شما است. اما همه تصاویر برابر نیستند، برخی حتی می توانند سرعت وب سایت شما را کاهش دهند. بهینه سازی صحیح تصاویر به شما کمک می کند تا از یک فاکتور سئو با ارزش بیشترین استفاده را ببرید.

بهینه سازی تصویر مزایای زیادی دارد، از جمله:

  • فرصت های رتبه بندی اضافی (در جستجوی تصویر گوگل نشان داده می شود)
  • تجربه کاربری بهتر
  • زمان بارگذاری سریع تر صفحه

تصاویر نباید به عنوان توضیح اصلی باشند. اطمینان حاصل کنید که تصاویری را که از محتوای شما پشتیبانی می کنند قرار دهید و از عناوین توصیفی و متن برای توضیحات کامل استفاده کنید.

10. تعامل کاربر

بهبود عناصر سئو داخلی در صفحه وب سایت شما تنها نیمی از راه است. نیم دیگر این است که اطمینان حاصل کنید که کاربران از صفحه شما به سرعت خارج نشوند و در عوض، به مشاهده محتوای شما ادامه می دهند، با آن ارتباط برقرار کنند و برای موارد بیشتر به سایت شما باز گردند.

حفظ تعامل کاربران به خودی خود یک چالش بزرگ است، اما مطمئناً شدنی است. برای افزایش مشارکت کاربران، بر جنبه هایی مانند سرعت سایت، تجربه کاربری و بهینه سازی محتوا و موارد دیگر تمرکز کنید.

نتیجه

اگر می خواهید شانس نمایش وب سایت خود را در نتایج جستجو افزایش دهید، سئو داخلی اهمیت دارد. بهینه سازی عوامل سایت به طور منظم می تواند به بهبود رتبه، ترافیک و نرخ تبدیل شما کمک کند.

منبع: searchenginejournal.com