یکی از تکنیک های سئو On-Page افزایش سرعت بارگذاری لود سایت و صفحات آن می باشد. ما در این مقاله با نام ” ساده ترین راه ها برای افزایش سرعت سایت و بهبود سئو ” به شما راه های افزایش سرعت سایت را آموزش می دهیم. اگر کاربری روی صفحه ای در وب سایت شما کلیک کند و ببیند که بیش از چند ثانیه برای بارگیری آن صفحه لازم است، احتمالاً صفحه شما را ترک می کند و برای شما هزینه هایی را در پی دارد.
از آنجا که تشخیص مشکل ممکن است دشوار باشد، می توانید از ابزار هایی مانند Google’s PageSpeed Insights برای کمک استفاده کنید. Google PageSpeed چندین فاکتور را در زمان بارگذاری برای یک نمره کلی در نظر می گیرد. وقتی سرعت صفحه را تحلیل می کنید، Google لیستی از معیار های سنجش را به شما می دهد. حالا در می یابیم که این معیار ها چیست.
سرعت صفحه را با داده های Google PageSpeed Insights افزایش دهید
اولین مجموعه ای که Google PageSpeed Insights به شما می دهد را داده میدانی می گویند. این بخش شامل جنبه های مختلف سایت شما است.
1. First Contentful Paint (FCP)
FCP برای زمانی است که مرورگر شما اطلاعات اولیه را ارائه می دهد. که شامل متن، تصاویر (از جمله تصاویر پس زمینه)، بوم غیر سفید و گرافیک برداری مقیاس پذیر (SVG) است.
2. Largest Contentful Paint (LCP)
LCP معیاری از تجربه Google است که مدت زمان بارگیری بیشترین اطلاعات بیتی در صفحه را اندازه می گیرد. Google از LCP به عنوان عامل رتبه بندی برای صفحات استفاده می کند.
3. Cumulative Layout Shift (CLS)
CLS عامل رتبه بندی دیگری برای گوگل است. این عامل یک تغییر غیرمنتظره است، به معنی پرش به مکان های دیگر از صفحه شما. CLS از عناصر صفحه هنگام بارگیری است. این نشانه ای از کد گذاری ضعیف است و می تواند توسط تصاویر، تبلیغات، فیلم ها، فرم های تماس و فونت ها ایجاد شود.
4. First Input Delay (FID)
FID زمان واکنش سایت برای اولین بازدید کاربر را اندازه گیری می کند. اگر کاربر شما روی یک ویدیو کلیک کند، زمانی که طول می کشد ویدیو پخش شود FID شماست.
استفاده از داده های آزمایشگاهی برای افزایش سرعت صفحه
به مجموعه دوم عناصر، داده های آزمایشگاهی گفته می شود. این بخش شامل عناصر بالا و همچنین زمان مسدود کردن کل، زمان تعاملی و شاخص سرعت است.
1. Speed Index (SI)
SI میانگین قابل مشاهده بودن همه عناصر یک صفحه را اندازه می گیرد. در میلی ثانیه اندازه گیری می شود، مدت زمان بارگیری عناصر بصری را محاسبه می کند. بخشی از صفحه وب قبل از پیمایش کاربر است.
2. Time to Interactive (TTI)
TTI اندازه گیری می کند که چه مدت طول می کشد تا تمام عناصر تعاملی یک صفحه کاملاً قابل استفاده شوند. زمان بین اولین محتوای رنگ آمیزی تا زمانی است که صفحه می تواند ورودی کاربر را کنترل کند.
3. Total Blocking Time (TBT)
TBT مدت زمان بین اولین رنگ آمیزی محتوایی و زمانی که سایت شما آماده تعامل می شود را اندازه گیری می کند.
چرا افزایش سرعت سایت مهم است؟
سرعت صفحه بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد، که می تواند سایت شما را بهتر یا بدتر کند. سرعت بیشتر سایت، تجربه کاربری بهتری را ایجاد می کند و می تواند بازدید ها را افزایش داده و نرخ پرش را کاهش دهد. بیایید در مورد مزایای افزایش سرعت سایت جزئیات بیشتری کسب کنیم.
1. با افزایش سرعت وب سایت تجربه کاربر را بهبود ببخشید
طبق تحقیقات ما، 47 درصد از بازدید کنندگان انتظار دارند که یک وب سایت چیزی حدود دو ثانیه طول بکشد تا بارگیری شود. هر ثانیه پس از آن به تجربه کاربر آسیب می رساند. بینندگان نمی خواهند صبر کنند تا صفحه شما بارگیری شود و آن ها اغلب به دنبال پیدا کردن بیزینس دیگری با تجربه کاربری بهتر می روند.
2. بازدید از سایت را افزایش دهید
شاید متوجه شده باشید که برخی از معیار های ذکر شده در بالا یعنی LCP و CLS بر رتبه بندی صفحه Google تأثیر می گذارند. Google در تلاش برای ارائه نتایج جستجوی با کیفیت برای کاربران است. نتایج Google معیار هایی برای اندازه گیری زمان بارگیری را شامل می شود. بنابراین هرچه سرعت صفحه شما بهتر باشد، ممکن است در Google رتبه بهتری کسب کنید.
3. تبدیل ها را افزایش دهید
اگر صفحات شما به سرعت بارگیری شود، کاربران شما شاد تر بوده و بیشتر مایلند که مشتری شما شوند. در 12 مطالعه که توسط HubSpot انجام شد، آن ها دریافتند که کاهش زمان بارگذاری صفحه باعث افزایش تبدیل ها از سه به 17 درصد می شود. با بررسی های ما اگر شما یک سایت تجارت الکترونیکی هستید که روزانه 10 هزار دلار درآمد کسب می کنید، تأخیر یک ثانیه در صفحه می تواند سالانه 2.5 میلیون دلار برای شما هزینه داشته باشد.
4. Bounce rate پایین
طبق گفته های Think with Google وقتی زمان بارگیری صفحه شما از یک ثانیه به سه ثانیه افزایش می یابد، Bounce rate شما 32 درصد افزایش می یابد. اگر از یک به پنج ثانیه افزایش یابد، این احتمال 90 درصد افزایش می یابد. تفاوت چند ثانیه ای، تفاوت بین حفظ کاربران و تماشای رفتن آن ها به جای دیگر است.
8 راه برای افزایش سرعت صفحه
سایت خود را با استفاده از ابزاری مانند Google PageSpeed Insights آزمایش کنید. از شما خواسته می شود که یک URL وارد کنید، سپس تحلیل سایت شما چند دقیقه زمان می برد. بعد از اتمام کار یک امتیاز کلی به دست می آورید که به این شکل است:
این نمره بسیار کمی است، اما وحشت نکنید. گوگل توضیح می دهد که تعدادی از عوامل می توانند در امتیاز نهایی تأثیر بگذارند و حتی باعث نوسان آن شوند. برخی از این عوامل عبارتند از:
- انجام آزمایش های A / B
- تغییر تبلیغات در صفحه
- تغییرات در مسیریابی ترافیک اینترنت
- آزمایش بر روی دستگاه های مختلف مانند دسک تاپ با کارایی بالا و لپ تاپ با کارایی پایین
- برنامه های افزودنی مرورگر که جاوا اسکریپت را تزریق می کنند که می تواند درخواست های شبکه را اضافه یا اصلاح کند
- نرم افزار آنتی ویروس
Google می تواند این عوامل را تجزیه و تحلیل کند و لیستی از فرصت ها و مواردی را در اختیار شما قرار دهد تا به شما در سرعت بخشیدن به زمان بارگذاری صفحه کمک کند. برای افزایش سرعت صفحه می توانید اقدامات زیر را نیز امتحان کنید:
1. ریدایرکت ها را محدود کنید
هرچه تعداد هدایت شما بیشتر باشد، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا سرور صفحه صحیح را پیدا و بارگیری کند. هرجا که می توانید ریدایرکت های غیرضروری را حذف کنید.
2. Trail Slash را وارد کنید
فراموش نکنید که Trail Slash را در انتهای URL قرار دهید. با این کار به سرور می گویید هیچ پرونده ای برای جستجو وجود ندارد و این صفحه مقصد نهایی است. بنابراین ، به جای www.neilpatel.com/ubersuggest آدرس اینترنتی شما باید www.neilpatel.com/ubersuggest/ را بخواند. این کسری از ثانیه زمان بارگیری شما را اصلاح می کند. دقت کنید که هر میلی ثانیه هم مهم است.
3. تصاویر را فشرده و بهینه کنید
فایل های بزرگ تصویری یا زیاد بودن تصاویر می توانند زمان زیادی از بارگذاری صفحه شما را به خود اختصاص دهند. مطمئن شوید که اندازه تصاویر شما به درستی فشرده شده است. همچنین باید در فرمت مناسب ذخیره شوند. فایل های PNG و JPEG به راحتی فشرده می شوند و همه مرورگر ها از آن ها پشتیبانی می کند.
فشرده سازی یک تصویر اندازه فایل را کاهش می دهد و بر حسب کیلوبایت و مگابایت نمایش داده می شود. به عنوان یک قاعده کلی تصاویر با کیفیت بالا می توانند 60 تا 80 درصد فشرده می شوند. هرگز نباید تصویری بزرگ تر از 1 مگابایت داشته باشید.
4. از شبکه تحویل محتوا (CDN) استفاده کنید
با CDN، شبکه ای از سرور ها سایت شما را به صورت محلی میزبانی می کنند تا زمان بارگذاری صفحه را تسریع کنند. به عنوان مثال، یک کاربر در دوبلین که به وب سایتی که در لس آنجلس میزبانی می شود دسترسی پیدا می کند، مجبور نیست که سرور مبدا را پینگ کند بلکه یکی از نزدیکان آن در ایرلند را پینگ می کند.
با پخش محتوا در چندین سرور، تعداد درخواست ها به سرور مبدا را کاهش می دهد که باعث کاهش سرعت بارگذاری می شود.
5. پلاگین ها و عناصر اضافی صفحه را محدود کنید
پلاگین ها، جاوا اسکریپت و سایر عناصر اضافی به زمان بارگذاری صفحه اضافه می کنند. فقط آن عناصری را که برای صفحه شما لازم هستند وارد کنید. البته افزونه هایی نیز وجود دارد که برای کمک به سرعت سایت ساخته شده اند. افزونه هایی که به طور خودکار تصاویر را کوچک می کنند، کد را کوچک می کنند و بارگذاری JavaScript را به تعویق می اندازند.
6. HTML یا CSS خود را به حداقل برسانید
هنگامی که کد سایت خود را کوچک می کنید، تمام فضا ها، یادداشت ها و علامت گذاری اضافی را که توسعه دهندگان برای خوانایی کد استفاده می کنند بهینه می شوند. یک سرور برای خواندن HTML ، JavaScript یا CSS به همه این موارد احتیاج ندارد و وقتی می خواهد صفحه ای را بارگیری کند می تواند مانع آن شود.
ابزارهایی وجود دارد که به این کار کمک می کند:
- YUI Compressor از یاهو! برای CSS
- Google Closure Compiler برای JavaScript
- Microsoft Ajax Minifier برای CSS
- HTMLMinifier برای HTML
7. از Caching استفاده کنید
وقتی سایت از cache استفاده می کند، سرور نسخه هایی از صفحات خود را ذخیره می کند، بنابراین لازم نیست هر بار که سایت را بارگیری می کند از ابتدا شروع کند. با استفاده از حافظه پنهان می توانید زمان را کاهش دهید.
8. میزبان وب خود را با دقت انتخاب کنید
وقتی نوبت به میزبانی وب می رسد، آنچه را که برای آن هزینه می کنید دریافت می کنید. ممکن است پلن های ارزان تر نتوانند به اندازه ای که باید، ترافیک را مدیریت کنند که این کار می تواند سرعت صفحه شما را کاهش دهد. چهار نوع خدمات میزبانی وب وجود دارد که می توانید انتخاب کنید:
- میزبانی مشترک: یک سرور واحد، میزبان چندین سایت کوچک است. قیمت میزبانی مشترک پایین است، اما افزایش بازدید از سایت های میزبان دیگر می تواند سرعت شما را کاهش دهد.
- میزبانی VPS: یک سرور خصوصی مجازی یا VPS میزبان بسیاری از سایت ها است، اما هر سایت دارای یک سرور مجازی است که فقط به آن ها اختصاص داده شده است. از آنجا که این سرویس مجازی است، منابع بیشتری به شما می دهد و به طور بالقوه خطر مشکلات مربوط به سرعت سایت مربوط به ترافیک را کاهش می دهد.
- میزبانی سرور اختصاصی: یک سایت در یک سرور اختصاصی میزبانی می شود. گرچه گران تر است، اما به کاهش یا از بین بردن خطر از دست دادن سرعت سایت به دلیل افزایش ترافیک سایت های دیگر کمک می کند.
- میزبانی ابری: وب سایت ها در شبکه ای از سرور های مجازی و فیزیکی میزبانی می شوند که منابع بیشتری و انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می دهند. اگر به طور ناگهانی افزایش ترافیک پیدا کنید، یک میزبان مجازی برای کنترل آن مقیاس بندی می کند.
برای انتخاب سرویس میزبانی مناسب برای سایت خود، اندازه های سایت و بودجه خود را در نظر بگیرید.
نتیجه
تاثیر سرعت وب سایت بر سئو عاملی است که نمی توان نادیده گرفت. زمان بارگیری سریع همیشه جزء مهمی از تجربه کاربر بوده است. اکنون که یکی از مولفه های Google در الگوریتم رتبه بندی خود است، سرعت صفحه برای رتبه بندی و بازدید از صفحه بسیار مهم شده است.
برای بهبود سرعت صفحه به دنبال موارد متداولی باشید که باعث بارگیری کند صفحات می شوند، مانند تصاویر بسیار بزرگ یا اینکه از افزونه های زیادی استفاده می کنید.
به علاوه، وقتی سرعت صفحه آهسته می باشد، بدان معنی است که موتورهای جستجو باید زمان بیشتری را صرف خزیدن (Crowl) صفحات وب سایت شما نمایند که این می تواند بر پروفایل سازی وب سایت شما تأثیر منفی بگذارد. بنابراین، سرعت لود شدن صفحات، یکی از مهم ترین پارامترهایی است که باید در چک لیست سئو سایت خود، جای دهیم.
منبع: neilpatel.com
دیدگاهی بنویسید