گوگل کروم لقب “fast page” را به صفحاتی اختصاص می دهد که تمام معیار های Core Web Vitals را برآورده می کند.
با به روزرسانی در گوگل کروم، صفحات خاصی با لقب “صفحه سریع” برجسته می شود و این امر بر اساس اینکه آیا آن ها تجربه کاربری خوبی را ارائه می دهند، تعیین می شود.
تعریف گوگل از ارائه یک تجربه کاربری خوب به معنای برآورده شدن یا فراتر از همه آستانه های اندازه گیری برای Core Web Vitals است.
هنگامی که معیارهای گوگل برآورده می شوند، کاربران وقتی روی هر لینکی در مرورگر های تلفن همراه کروم برای اندروید کلیک می کنند، لقب “صفحه سریع” را می بینند.
این به کاربران این امکان را می دهد تا بررسی کنند آیا صفحه مورد نظر برای بازدید سریع، پاسخگو و پایدار است.

وی گفت: “برای کمک به کاربران در هنگام گشت و گذار در وب تجربیات عالی را شناسایی کرد، ما هیجان زده می شویم که کروم شروع به برجسته کردن تجربیات کاربر با کیفیت بالا در وب می کند. این تغییر با شروع در Chrome 85 Beta به پایان می رسد. “
اصطلاح “fast page” بر اساس داده های تاریخی دنیای واقعی اختصاص یافته است.
وقتی URL یا سایر آدرس های اینترنتی مانند آن، از نظر تاریخی برای سایر کاربران سریع بوده است ، سپس Chrome نشان جدید را نمایش می دهد.
داده های تاریخی از URL های سایت با ساختار مشابه جمع شده اند.
اگر یک صفحه از داده های تاریخی کافی برخوردار نباشد، گوگل آن را بر اساس تاریخچه میزبان وب سایت ارزیابی می کند.
این ویژگی در حال حاضر به نسخه بتا Chrome 85 در اندروید منتقل می شود.
آن هایی که مایل به امتحان کردن آن هستند می توانند به chrome: // flags مراجعه کنند و “Context menu performance info and remote hint fetching” را فعال کنند.
هنگامی که این ویژگی در نسخه نهایی Crome 85 برای همه منتقل شده است، در صورت داشتن حالت Lite یا “Make Searches and Browsing Better”، کاربران می توانند برچسب گذاری “fast page” را ببینند.
بسیاری از سایت ها ارزیابی Core Web Vitals را انجام نمی دهند!
اگر این بروزرسانی قرار بود امروز از بین برود، کمتر از 15٪ سایت های وب برچسب “fast page” را کسب می کنند.
داده های یک مطالعه اخیر نشان می دهد که تنها درصد کمی از وب سایت ها به اندازه کافی بهینه شده اند تا بتوانند ارزیابی Core Web Vitals را ارائه دهند.
بسیاری از سایت ها معیار های یک یا دو مورد از Core Web Vitals را بررسی می کنند، اما تعداد بسیار کمی این سه مورد را ارزیابی می کنند.
به عنوان مرجع این ها هسته های اصلی و آستانه اندازه گیری مربوطه هستند:
- بزرگترین رنگ محتوا (LCP) : سرعت بارگذاری محتوای اصلی صفحه را اندازه گیری می کند. این باید در طی 2.5 ثانیه از فرود در صفحه رخ دهد .
- تأخیر ورودی اول (FID) : سرعتی که کاربران قادر به تعامل با یک صفحه هستند پس از فرود روی آن را اندازه گیری می کند. این باید در عرض 100 میلی ثانیه اتفاق بیفتد .
- تغییر چیدمان تجمعی (CLS) : اندازه گیری میزان استفاده کاربر از شیفت های غیر منتظره از طرح انتظار می رود. صفحات باید دارای CLS کمتر از 0.1 باشند .
تقریباً 90٪ URL های تلفن همراه تست شده در مطالعه، ارزیابی FID را پشت سر می گذارند. کمتر از نیمی از ارزیابی LCP و CLS گذشتند.
بنابراین این مناطق اصلی هستند که صاحبان سایت در صورت تمایل برای به دست آوردن برچسب “fast page” در کروم باید روی آن تمرکز کنند.
حتی مهمتر از آن بروزرسانی آینده الگوریتم گوگل است که Core Web Vitals را به سیگنال های رتبه بندی تبدیل می کند.
این به روزرسانی تا سال 2021 به زودی انجام نمی شود، بنابراین سئو و صاحبان سایت فرصت کافی برای تهیه دارند.
دیدگاهی بنویسید