بسیاری از کسب و کارهایی که به صورت آنلاین با آن روبرو شده اید یک مشکل مشترک با یکدیگر دارند: یک صفحه بسیار ضعیف و غیرقابل اطمینان به نام ” درباره ما ” که درست طراحی نشده است.

این موضوع در ذهن ما منطقی نیست، زیرا صفحه About یکی از مهمترین دارایی های یک برند تجاری است و برخلاف ساخت لینک و بازاریابی رسانه های اجتماعی، به هیچ تلاش و سرمایه گذاری مداومی نیاز ندارد.

صفحه “درباره ما“اغلب بخشی از یک سفر خرید است. این صفحه می تواند افراد را به سمت سایت شما سوق دهد و به متقاعد کردن آن ها برای ارتباط با شما کمک کند و در این مواقع نامشخص، می توانید از آن استفاده کنید تا اعتماد مشتریان برند تجاری خود را جلب کنید.

طراحی یک صفحه درباره ما قوی کاری است که تنها یک بار انجام می شود، اما باعث افزایش وفاداری به برند و تبدیل و حفظ مشتریان برای ماه های آینده خواهد شد.

چرا طراحی صفحه درباره ما اینقدر مهم است؟

زیرا اغلب یک صفحه ورودی است!

چه صاحب کسب و کار و چه وبلاگ نویس باشید، صفحه درباره ما تمایل دارد که در نتایج موتورهای جستجو در هنگام جستجوی برندها، رتبه بندی شود (مواردی که حاوی نام شما یا نام تجاری شما هستند).

گاهی اوقات اگر هیچ چیزی هم وجود نداشته باشد، باز هم در نتایج جستجو به این صورت نمایش داده می شود:

اهمیت طراحی صفحه درباره ما

یا خود را مینی لینک های سایت شما نشان می دهد:

اهمیت طراحی صفحه About Us

این بدان معنی است که مشتریان شما اغلب از طریق صفحه درباره ما وارد سایت شما می شوند. آیا این امر باعث می شود تا بتوانید آن ها را ترغیب كنید تا سایت شما را مرور كنند (یا درگیر شوند)؟

فراموش نکنید که کوئری هایی که شامل برند شما می شوند پتانسیل بالایی دارند، زیرا افرادی که نام تجاری شما را در کادر جستجو تایپ می کنند، شما را از قبل می شناسند یا در مورد محصولات شما شنیده اند.

عدم پاسخگویی به نیاز های آن ها، یک فرصت از دست رفته است!

این اغلب یک محرک تبدیل (و حتی بیشتر) است.

چند بار قبل از خرید، صفحه درباره ما کسب و کار ها را بررسی کرده اید؟ ما همیشه این کار را می کنیم، به خصوص اگر این یک برند جدید باشد که قبلاً درباره آن نشنیده باشیم.

حتی ممکن است در مورد خرید هم نباشد.

هر وقت کسی با یک نقل قول یا درخواست مصاحبه نزدیک شود، همیشه صفحه درباره ما را بررسی می کنیم. ما از برخورد با وبلاگ نویسان که خود را جدی نمی گیرند، امتناع می ورزیم.

به همین ترتیب ما اغلب هنگام جستجو برای یافتن یک مخاطب مطبوعاتی، برای یافتن ابزاری در مقاله خود، به صفحه About us نگاه می کنیم.

از نظر شخصی، ما همیشه می خواهیم یک صفحه درباره ما را بیابیم تا وقتی می خواهیم آن ها را دنبال کنیم، پروفایل های رسانه های اجتماعی برند را پیدا کنیم.

فقدان یک صفحه درباره ما با جزئیات دقیق و ساختار یافته، اغلب به معنای از دست رفتن احتمال تبدیل و یا بک لینک یا دنبال کننده است.

این یک دارایی مهم در بهینه سازی موجودیت است.

ما دقیقاً نمی دانیم که چگونه گوگل تصمیم می گیرد که سایتی بتواند یک برند در نظر گرفته شود، اما ما نظریه های خوبی را داریم تا بتوانیم به گوگل در این تصمیم گیری کمک کنیم.

صفحه About یک دارایی بهینه سازی موجودیت عالی است.

اول از همه آنچه که ما می دانیم: یک صفحه درباره ما در دستورالعمل های رتبه بندی انسانی گوگل به عنوان یکی از راه های تعیین “تخصص، اقتدار و اعتبار” یا EAT است.

رتبه دهنده های انسانی تأثیر مستقیمی بر نتایج جستجو ندارند، اما از ارزیابی های آن ها برای آموزش الگوریتم گوگل برای رتبه بندی بهتر صفحات استفاده می شود.

بنابراین اگر صفحه About در دستورالعمل ها قرار دارد، احتمالاً آن ها از آن به عنوان سیگنال رتبه بندی استفاده می کنند.

دوم، گوگل از اطلاعاتی استفاده می کند که شما می خواهید در صفحه About خود قرار دهید تا تجارت شما را در گراف دانش خود قرار دهد، بنابراین مهم است که تا آنجا که می توانید جزئیات را درج کنید.

با توجه به همه این ها:

چگونه باید یک صفحه درباره ما عالی طراحی کنیم؟

1. قوی شروع کنید

این مرحله منحصر به فرد برای این صفحه خاص نیست، اما اهمیت آن را کم نمی کند.

با صفحه About خود به عنوان یک کارت ویزیت رفتار کنید: مردم باید به محض دیدن آن مایل به یادگیری بیشتر باشند. صفحه شما باید چشم نواز و به یاد ماندنی باشد و بدون نیاز به پیمایش به پایین، در نگاه اول توجه را جلب کند.

به عنوان مثال، سیسکو با یک تصویر و پیام قدرتمند شروع می شود:

سیسکو

یا مثلا برند Nextiva با برچسب اصلی آن ها شروع می شود؛ و Slack دقیقاً به ما می گوید که چه کاری انجام می دهند و خلاصه ترین آمار را می دهد.

گفتن داستان برند شما راهی عالی برای به یاد ماندنی تر و دوست داشتنی تر کردن صفحه درباره ما هنگام طراحی است.

Terminus در شروع صفحه خود با برخی از تاریخچه ها در مورد شرکتی که شما می خواهید درباره آن اطلاعات بیشتری کسب کنید، آغاز می کند؛ و Zoom با یک فیلم و لیستی از ارزش های شرکت شروع می شود.

شروع صفحه شما با یک فیلم سریع و جلب توجه کننده احتمالاً بهترین ایده است، زیرا ویدیو ثابت شده است که بازدید کنندگان را ترغیب می کند تا کمی طولانی تر بمانند و شروع به کار با صفحه کنند.

شما می توانید با استفاده از ویرایشگر های ویدئویی مبتنی بر وب مانند InVideo، یک فیلم کوتاه و حرفه ای را در عرض چند دقیقه بسازید (در حقیقت احتمالاً InVideo مقرون به صرفه ترین راه حل است که ما از آن آگاه هستیم).

برای ایجاد یک ویدیوی معرفی با استفاده از InVideo:

  • یک الگو انتخاب کنید.
  • تصاویر و فیلم های خود را آپلود کنید.
  • زیرنویس ها را برای توضیح تاریخچه برند خود ویرایش کنید.
  • موسیقی یا صدای صوتی اضافه کنید.

فقط 30 دقیقه طول می کشد تا یک ویدیوی جذاب برای طراحی صفحه فرود خود ایجاد کنید:

طراحی صفحه فرود

2. برند خود را به اشخاص دیگر لینک دهید

بازاریابان و وبلاگ نویسان با وجود این همه اظهارات گوگل در مورد عدم پیروی از لینک های خارجی یا حتی به طور کلی لینک دادن، تمایل دارند یک چیز مهم را فراموش کنند: یک لینک تنها راه برای خزیدن گوگل در وب است!

بیش از این گوگل به لینک هایی مانند زیر نیاز دارد:

  • درک کنید که هر صفحه چقدر خوب استناد کرده است (و از این رو معتبر است).
  • نقشه ای از سایت ها، اشخاص موجود در پشت آن ها و مفاهیمی را که ارائه می دهند ایجاد کنید.

اینجاست که ارتباط با “اشخاص” دیگر (مانند برند ها، سازمان ها، مکان ها و …) بسیار مهم است: به گوگل کمک می کند تا جای شما را در پایگاه دانش خود بشناسد.

برای ارائه ایده هایی، حتماً به این صفحات لینک دهید:

  • جوایز حرفه ای برند شما
  • موارد برجسته شما
  • همایش هایی که شما در آن ها حضور داشتید

برای وبلاگ های شخصی، می توانید به تحصیلات خود، شرکت های گذشته ای که برای آن ها کار کرده اید و موارد دیگر مراجعه کنید.

برای اینکه مثالی سریع در مورد چگونگی سودمند بودن این موارد برای شما ارائه دهیم، در اینجا نمودار دانش گوگل خود را ارائه داده ایم:

نمودار دانش گوگل

چگونه آن را دریافت کرده ایم؟

برای شروع “Shorty Awards” نهاد شناخته شده گوگل است. وقتی متقاضی شدیم، از طریق وبلاگ خود به آن اطلاعیه لینک دادیم، بنابراین گوگل ما را به نهاد متصل کرد و یک نمودار دانش با برند ما ایجاد کرد.

ممکن است گوگل بداند که شما وجود دارید اما بدون ایجاد ارتباط با یک نهاد شناخته شده، نمی توانید به تنهایی کاری از پیش ببرید. بنابراین با ساختن این انجمن ها با استفاده از صفحه درباره ما شروع کنید.

برای کمک بیشتر به گوگل، از تجزیه و تحلیل معنایی برای ایجاد کپی شامل مفاهیم و اشخاص مرتبط استفاده کنید:

  • در Text Optimizer ثبت نام کنید و کلید واژه اصلی خود را تایپ کنید (چیزی که تجارت شما را به بهترین روش ممکن توصیف می کند)
  • گوگل و سپس “New Text” را انتخاب کنید

Text Optimizer پاسخ شما را در گوگل اجرا می کند، اسنیپت جستجو را می گیرد و از آنالیز معنایی استفاده می کند تا لیستی از مفاهیم و اشخاص مرتبط را که باید امتحان کنید و در محتوای خود بگنجانید، ایجاد کند.

Text Optimizer

با این کار درک را برای گوگل آسان تر می کند که شغل شما چیست و چه نوع انجمن هایی را باید ایجاد کند:

استفاده از برخی از نشانه گذاری های ساخت یافته نیز ایده خوبی برای کمک به گوگل برای اتصال همه نقاط است.

می توانید اطلاعات مربوط به سازمان خود را (تاریخ تأسیس، نام مؤسس، نوع شرکت و …) و همچنین برخی جزئیات دیگر از جمله کانال های رسمی رسانه های اجتماعی، جوایز، کتاب های مرتبط و موارد دیگر را به گوگل نشان دهید.

در اینجا چند ایجاد کننده مفید Schema برای ایجاد کد شما آورده شده است:

Schema

3. قرار دادن CTA ها

بیشترین مشکلی که صفحات درباره ما با آن روبرو هستند این است که: معلوم نیست کاربران پس از فرود در آنجا چه کار هایی باید انجام دهند؟

با توجه به نقش صفحه درباره ما در انجام خرید اینترنتی (ممکن است مشتریان از طریق آن وارد سایت شما شوند یا از آن به عنوان یک نقطه تحقیق نهایی استفاده کنند)، بسیار مهم است که به آن ها کمک کنید تا از کانال تبدیل شما استفاده کنند.

بسته به ماهیت تجارت خود، یک CTA را در این زمینه قرار دهید:

  • درخواست نسخه نمایشی
  • تماس با ما
  • کاتالوگ
  • تماس با ربات چت
  • امکان دریافت بروشور و خبرنامه

جدا از CTA های شما، روش های مفیدی برای آسانتر کردن صفحه درباره ما وجود دارد که شامل:

  • مسیر Breadcrumb
  • لینک های مسیرهای “پرش” (که برای دسترسی نیز ضروری هستند)

هر کاری که می توانید انجام دهید، صفحه درباره ما را به عنوان یک صفحه فرود تجاری طراحی کنید، نه فقط یک منبع برای اطلاعات در مورد شغل خود.

آن را به یک قیف فروش تبدیل کنید که شامل نظارت بر آن قیف است.

در وردپرس می توانید هر لینک یا دکمه ای را در صفحه درباره ما به عنوان رویدادی برای پیگیری با استفاده از افزونه Finteza تنظیم کنید.

به این ترتیب شما می توانید بگویید که کدام یک از این CTA ها مشتری بیشتری را به خود جذب می کند و کدام یک از تغییرات در حال افزایش است.

Finteza به شما امکان می دهد حواس خود را به قیف تبدیل خود جمع کنید و عملکرد آن را بر اساس منبع ترافیک، موقعیت مکانی کاربر و موارد دیگر آنالیز کنید.

به عنوان مثال در اینجا ما انواع دکمه های “Free Download” را ردیابی می کنیم. بدیهی است که صفحه اصلی دارای ورودی های بیشتری است، اما به نظر می رسد که صفحه About می تواند بازدید های خود را برای تبدیل بازدید بهتر انجام دهد:

CTA

ما برای نشان دادن کلیک های ” leaked ” از فلش استفاده می کنیم. مشخصاً صفحه درباره ما بیش از صفحه اصلی کلیک دریافت می کند.

شما کاملاً می توانید از Google Analytics برای تجزیه و تحلیل قیف تبدیل و پیمایش های کاربر استفاده کنید.