یک سوال سریع: “به نظر شما بهترین بستر برای نصب سایت آزمایشی جوملا چیست؟” مسلماً لوکال هاست! میزبانی سایت در کامپیوتر محلی، مشکلات میزبانی وب را که ممکن است هنگام میزبانی سایت روی یک سرور واقعی ایجاد شود، از بین می برد.

با در نظر گرفتن این نکته، من در این پست به شما نحوه نصب جوملا در لوکال هاست را آموزش می دهم.

انواع نرم افزارهای توزیع Apache مانند XAMPP ،WAMP و MAMP در دسترس است. در این آموزش، من از محبوب ترین آن ها یعنی XAMPP استفاده خواهم کرد.

1. جوملا را دانلود کنید

به صفحه دانلود در سایت رسمی جوملا (downloads.joomla.org) بروید و آخرین نسخه جوملا را دانلود کنید. دقت کنید که مشابه تصویر حتما فایل اصلی را دانلود کنید نه آپدیت جوملا را.

دانلود جوملا

توجه کنید که حتما نسخه اصلی جوملا را دانلود کنید، نه آپدیت آن را! (مشابه تصویر)

2. XAMPP را نصب و فعال کنید

اولین کاری که باید انجام دهید این است که XAMPP را دانلود، نصب و فعال کنید. بعد از دانلود و نصب، برای فعال کردن، XAMPP را باز کنید و گزینه های نشان داده شده در تصویر زیر را روشن کنید.

عکس

پس از نصب یک پوشه با نام XAMPP در درایو C ساخته می شود که باید آن را باز کنید و به پوشه htdocs. موجود در این پوشه بروید.

اکنون داخل پوشه htdocs. یک پوشه با نام دلخواه ایجاد کرده و فایل زیپ جوملا را در آن اکسترکت کنید. (ما در این مثال نام پوشه را joomlaxx انتخاب کرده ایم.)

اکسترکت فایل زیپ جوملا

این دایرکتوری است که شامل فایل هایی است که هنگام رفتن به http: // localhost در مرورگر شما قابل دسترسی خواهند بود.

آدرس سایت جوملا

3. جوملا را نصب کنید

اکنون زمان نصب جوملا فرا رسیده است. نوار آدرس مرورگر آدرس localhost / joomlaxx را باز کنید. اکنون صفحه ای مشابه تصویر زیر باید مشاهده کنید.

زمان مورد نیاز: 5 دقیقه.

نصب جوملا در لوکال هاست

  1. گام اول

    اکنون باید مشابه تصویر فیلد های مورد نظر را پر کنید.
    در ابتدا می توانید زبان را به فارسی تغییر دهید، سپس باید برای سایت خود یک نام انتخاب کنید، که ما در اینجا (test) گذاشتیم. بعد از این مرحله باید یک ایمیل، نام کاربری و رمز برای خود تعیین کنید و در نهایت فیلد “غیر فعال کردن سایت” را در حالت خیر قرار دهید و به مرحله بعد عبور کنید.

    نصب جوملا

  2. گام دوم

    در این مرحله باید نوع پایگاه داده را در حالت “MySQL“، نام هاست را “localhost“، نام کاربری را “root“، فیلد رمز عبور را “خالی“، نام پایگاه داده را “دلخواه” انتخاب کنید. فیلد پیشوند جدول را تغییر ندهید و قسمت عملیات روی پایگاه داده قدیم را در حالت “بکاپ گرفته شود“، قرار دهید و در نهایت به مرحله بعد عبور کنید.
    توجه کنید که فیلد رمز عبور و نام پایگاه داده در لوکال هاست بدین گونه است و بر روی هاست واقعی پر کردن این دو فیلد متفاوت خواهد بود.

    وارد کردن اطلاعات

  3. گام سوم

    اکنون نصب اطلاعات نمونه را در حالت “هیچکدام” قرار دهید، پیکربندی ایمیل را روی گزینه “خیر” تنظیم کنید و در نهایت روی دکمه “نصب” کلیک نمایید.

    تنظیمات جوملا

  4. گام چهارم

    منتظر شوید تا نصب اتمام یابد.

    اتمام نصب

  5. گام پنجم

    پس از اتمام نصب گزینه “حذف پوشه نصب جوملا” را انتخاب کنید و با انتخاب گزینه “مدیرمی توانید وارد سایت شود.

    حذف پوشه نصب جوملا

بیشتر بدانید …

سخن آخر

نصب سایت جوملا در لوکال هاست مزایای بسیاری دارد، از جمله سهولت آزمایش ویژگی های جدید و ایجاد تغییرات اساسی در سایت.

امیدوارم این آموزش به شما در نصب جوملا در لوکال هاست کمک کرده باشد.

اگر سوالی دارید به من اطلاع دهید، خوشحال می شوم به آن ها پاسخ دهم. 😉