در این مقاله، جان مولر “John Mueller”، راه حل هایی را برای کار با وب سایت هایی، ارائه می دهد که دارای کاهش ترافیک و کیفیت پایین هستند. اما اکنون سوال این است که آیا دلیل کاهش ترافیک وب سایت ها، همیشه بخاطر کیفیت پایین محتوا است؟ در واقع، گاهی اوقات ممکن است مسائل و مشکلاتی مربوط به کیفیت وجود داشته باشد اما کاهش ترافیک به خودی خود، به این معنی نیست که وب سایت ها برای بهبود آن باید دارای محتوای باکیفیت باشند. در ادامه بیش تر توضیح خواهیم داد.

بهبود روند کاهش ترافیک وب سایت.

گوگل چگونه با وب سایت هایی با کاهش ترافیک در بحث محتوای باکیفیت برخورد می کند؟

نمره کیفیت بر اساس عملکرد ترکیبی 3 جزء، محاسبه می شود:

  • نرخ کلیک مورد انتظار (CTR): این احتمال وجود دارد که هنگام نمایش تبلیغ شما، روی آن کلیک شود.
  • ارتباط تبلیغات: تبلیغات شما چقدر با هدف جستجوی کاربر، مطابقت دارد.
  • لندینگ پیج: لندینگ پیج شما، چقدر برای افرادی که روی تبلیغ شما کلیک می کنند مفید است.

هر جزء، با وضعیت “بالاتر از متوسط” ، “میانگین” یا “زیر متوسط” ارزیابی می شود. این ارزیابی بر اساس مقایسه با سایر تبلیغ کنندگان است که تبلیغات آن ها در کلمات کلیدی مشابه، در 90 روز گذشته نشان داده شده است.

گوگل برای جستجوی ارگانیک امتیاز کیفی ندارد

جستجوی ارگانیک.

بسیاری در صنعت جستجو و گوگل، درباره کاهش ترافیک محتوای باکیفیت سایت بحث می کنند. گروهی از وب سایت ها یا کل وب سایت ها را می توان از نظر کیفیت، ارزیابی کرد. اما گوگل برای نتایج جستجوی ارگانیک “نمره کیفیت” ندارد.

جان مولر این گونه می گوید:

در رابطه با نتایج جستجو، چیزی به اسم نمره کیفیت نداریم. در واقع نمره کیفیت، چیزی است که تبلیغات، آن را مطرح کرده است.

نحوه برخورد با وب سایت های با کیفیت پایین

مولر، در ادامه روش های مختلف برخورد با محتوا هایی را که رتبه بازدید و جستجوی پایینی دارند، مورد بحث قرار می دهد.

مولر، می گوید:

اگر فکر می کنید این وب سایت ها دارای پسرفت در روند تولید محتوای باکیفیت، هستند، باید اقدامی انجام دهید. به طور مثال، حذف آن وب سایت ها، بهبود آن وب سایت ها یا حتی ترکیب آن ها با هم. بنابراین اگر مشکل بخاطر کیفیت پایین محتوا باشد، شما می توانید اقدامات مختلفی را در جهت اصلاح آن انجام دهید.

کاهش ترافیک، نشانه ضعف در تولید محتوای باکیفیت نیست

مولر می گوید:

برخی وب سایت ها دارای ترافیک کمی هستند اما همچنین از نظر محتوا بسیار مفید هستند و من به هیچ وجه آن ها را کم کیفیت نمی دانم.

در برخی از وب سایت ها، صفحاتی که ترافیک کمی دارند اغلب با ضعف در تولید محتوای باکیفیت نیز مرتبط هستند. اما این دلیل قاطعی نیست برای این که کاهش ترافیک را به طور حتم، به محتوای باکیفیت نسبت دهیم.

همچنین، در برخی دیگر از وب سایت ها ممکن است صفحات اصلی دارای ترافیک زیادی باشند اما محتوای وب سایت، برای کاربران، چندان به درد بخور نباشد.

نحوه برطرف کردن کیفیت پایین وب سایت

بهبود کیفیت وب سایت.

مولر در ادامه، برخورد با وب سایت هایی با کیفیت پایین را مورد بحث قرار می دهد:

با توجه به انواع مختلف رویکرد ها، وقتی از تیم های کیفیت جستجو در این مورد می پرسم، معمولاً آن ها می گویند، فقط باید کیفیت صفحات خود را ارتقا دهید.

اما اگر در مورد صد ها هزار صفحه صحبت می کنید که ارتقاء آن ها بسیار دشوار است، گاهی اوقات افراد تصمیم می گیرند صفحات را حذف کرده یا آن ها را ترکیب کنند.

نکته ای که هنگام استفاده از یک وب سایت معمولی برای ترکیب آن ها باید در نظر داشته باشید این است که ما فقط صفحه متعارف را در نظر می گیریم.

بنابراین اگر یک صفحه به عنوان مثال در مورد گیتار های فلان برند و صفحه دیگری در مورد کفش های همان برند، دارید و می گویید که وب سایت گیتار، متعارف وب سایت کفش است، ما آن وب سایت کفش یا هرگونه محتوای آن را در صفحه خود نخواهیم داشت. در اینجا ما فقط روی گیتار ها تمرکز می کنیم. پس اگر کسی به دنبال وب سایت کفش های آن برند بود، دیگر نمی تواند آن را پیدا کند.

اگر می خواهید یک وب سایت را حذف کنید بهتر است محتوای آن را به یک وب سایت دیگر منتقل کنید تا کیفیت وب سایت بزرگ تر را بالا ببرید.

شناسایی مسائل مربوط به کیفیت و مسائل مربوط به ترافیک

سوالی که در ابتدا پرسیده شد، در واقع دو موضوع را مورد بررسی قرار می داد. یکی از موضوعات مربوط به کیفیت محتوا بود و دیگری در مورد ترافیک جستجو بود.

اگر در مورد کاهش ترافیک وب سایت ها، محتوای باکیفیت را در نظر نگیریم، پاسخ به این سوال که “کاهش ترافیک وب سایت ها برای چیست؟” کمی روشن تر می شود.

ابتدا این سوال مطرح می شود، “چه کاری می توانم انجام دهم تا این وب سایت ها در جستجو بهتر عمل کنند؟”

جان مولر، پیشنهاد می کند که وب سایت ها را ترکیب کنید تا یک وب سایتی قوی تر از صد ها صفحه ضعیف تر ایجاد شود، البته در صورتی که محتوا مفید باشد. اما اگر محتوا ذاتاً بی فایده باشد، می توان آن را بازنویسی کرد تا مفید تر شود یا از شر آن خلاص شوید یا اینکه آن را به صفحه ای هدایت کنید که موضوع مشابهی دارد.

منبع: searchenginejournal